Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jeste htjeli da izadjete iz EU? Pa prema tome, uzivajte u svojim odlukama.
Klasicno mainstream dezinformisanje javnosti, demonstranti se ciljano prikazuju kao nasilnici i izgrednici, te time umanjuje razlog zbog kojeg su izasli na demonstracije, vidjeno vise puta ;)
Btw. sigurnosna situacija u VB je izmakla kontroli, ekonomska situacija je katastrofalna, cijene najama stanova ne mozes pokriti ni sa dvije plate. Gradjani u svemu vide neprijatelja, traze zrtveno janje za trenutno stanje u drzavi, a to vide u stranim migrantima jer politicari ne zele da priznaju da su oni krivi i da ne znaju voditi drzavu
Nije ništa gotovo, nezadovoljstvo se mora iskazati, nije to nasilje!!!!
Nije mi jos jasno kakvu vezu ima krscanin Axel sa islamom ali ok.
Ovo namjerno rade ,izrežirano od samih njih..Da bih se prelilo u ostale gradove Evrope pa možda i kod nas...Vidjećete osim dobre reklame ništa neće biti..A kada se prelije u neku manju državu rat ce da počne..
Ma nisu izašli da dovedu red nego da prave nered,znam ja takve kad su kod nas bile demonstracije...pola ih izašlo samo da se glupira