Komentari (134)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sacekajte molim vas, Klix ratnici kazu da je Ukrajina unistila 300 miliona aviona,tenkova i ubila isto toliko rusa. Cak da su usli u Moskvu!?? Kako sad ovo?
@Vespa Bas to. Zajedno ne znas ko je gori od te dvije strane s tom lazom propagandom.
Vidi se da si pun životnog iskustva kao govno vitamina.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ne interesuje nas ukrajina, interesuje nas kad ce ukinuti akcize na gorivo. Pustite šuplje price...1
Ma žanju ih Ukrainici Bayraktar je NLO🇺🇦.
Ovo je kraj klasicne, liberalne demokratije i pocetku programirane demokratije gdje narod samo formalno nesto odlucuje. Danas se u zapadnim demokrat. zemljama skupi 10-ak najuticajniji porodica i one odrede 1-3 kandidata i ko god pobjedi on je njihov kandidat I u Bosni treba da se sakupe 10-ak nauticajniji PATRIOTSKI porodica i da odrede 1-2 ili 3 kandidata koji ce ici u trku za predsjednika jer ako to oni ne urade uradice nasi neprijatelji i eto novog Zelenskog i scenarija kao u Ukrajni.
Ovo je kraj klasicne, liberalne demokratije i pocetku programirane demokratije gdje narod samo formalno nesto odlucuje. Danas se u zapadnim demokrat. zemljama skupi 10-ak najuticajniji porodica i one odrede 1-3 kandidata i ko god pobjedi on je njihov kandidat I u Bosni treba da se sakupe 10-ak nauticajniji PATRIOTSKI porodica i da odrede 1-2 ili 3 kandidata koji ce ici u trku za predsjednika jer ako to oni ne urade uradice nasi neprijatelji i eto novog Zelenskog i scenarija kao u Ukrajni.
Ove patriotske porodice mogu da pripadaju ili vode razlicite partije ali se oni tajno sataju i kuju planove kao da su jedna partija i onim kandidatima za koje se odluce daju finansijku i medijsku podrsku i izgradzuju njihov imidz koji mora da upali kod naroda vodeci racuna kakav je nas narod i sta/ko ga moze privuci--ostalo je samo prestava za domacu i svjetsku javnost.
Da ima imalo pameti,ljudske etike Zelenski bi odavno potpisao uslove za prekid rata. Ostao je bez Krima,dvije drzave vec priznate na istoku...on i dalje tjera inat Na kraju ce isparcati cjelu zemlju u nove oblasti Ukrajina nece vise biti kao sto je bila. Ako se vec poziva na stradanje civila djece ,zena i nemocnih,potpisi covjece!!! Spasi ih,spasi sto je ostalo.Duboko sam uvjeren da se on tu nista ne pita. I ko zna gdje je????
Ne odlucuje on nego zapadni centri moci koji su mu pomogli da dodze na vlast. Zapad je voljan primiti Ukrajnu u EU ne zbog Ukrainaca i njihovog junackog otpora kako kazu - NE jer oni preziru i mrze Ukraince koji koriste neku formu cerilice nego zele njihovu zemlju i ono sto se krije ispor , naftu, rude i njen geostrtegijski polozaj a naivne/glupe Ukraince ko jexe!
Evo čitam, Rusija traži pomoć Kine u ratu u Ukrajini, s obzirom na nepredviđenu snagu otpora Ukrajinaca.
Ukrajina je ogromna zemlja već je osvojena teritorija veća od Srbije samo da se provozaš po Ukrajini treba vremena, a tek ratovati. Sve u svemu kad padne Kijev, a ko padne ostalo će se rušiti samo. I dalje mislim da Ukrajincima prijeti veliko opkoljavanje istočno od Dnejpra al valjda oni to znaju i sami
Ruski agresori napreduju mišijim koracima a ginu k'o gamad u hiljadama!
I Donjecki i.Lugansk i Krim su pokrsjine koje su rusi imali kao dio.sssr naspjelo vilonji pozelio rogonju
Jest nas krenulo... samo još da svjetski rat bude i da budemo totalno u K.
Ustaj bane Jelacicu, iz Madjarske dronovi napadaju a tebe nema. Lezis li lezis.
Sta kazu Rusi po tom pitanju..... RT Deutsch Live TV Übertragung https://spbtv.online/channels/rt-de.html ............ RT English Live TV https://rumble.com/vwbbjn-putin-announces-special-operation-in-donbass-special-coverage.html?mref=qnnu&mc=mbuvt
Europa i ČITAV SVIJET su ČETIRI GODINE gledali kako fašistička SRBIJA ubija građane i razara BiH i NISU REAGIRALI a TREBALI SU !!! Kad nisu REAGIRALI kad je na sceni bio MALI FAŠISTA, kako će REAGIRATI sad kad je u pitanju VELIKI FAŠISTA !!!
Najteze mi pada sto ode nafta
Ako rusi imaju ovolike probleme u rusofonom Mariupolju, kako će tek imati na Pro-Ukrajinskom nacionalističkom jugu? Potpuni debakl jedne vojske koja se je osramotila za sva vremena, koja je ujedinila predhodno rusofoni sjever i koja je uništila svoju državu zarad ambicija patuljastog kriminalca, zatvorili su berzu za sva vremena, rubalj je potpuno uništen, sljedećih 40 godina će živjeti na prohi i mekinjama.
Uh kako su ih samo poderale naše sankcije. Gorivo nam skočilo, brašna nestašica, cjene divljaju, nema čega nema ...kako smo ih sjebali. PS manje me briga šta će rusko ili američko djete jesti, ali vidim da se našim ne piše dobro..glasali za čovu, traktoristu ili ćaćinog malog...
Ako ne vidiš prijetnju u Ruskom ekspanzionizmu i "Z" fašizmu, onda me ne čudi da se brineš samo o trenutnim posljedicama po ekonomiju BIH, ruski apologeti inače vole da se fokusiraju na sadašnjicu i ono što oni trpe, jer empatija i razmišljanje na duže staze vama ne odgovara. Vi znate da je to scenarij Njemačka 1939 godine, vama isključivo odgovara udovoljavanje vašem šefu u Kremlju, selam za srbohrvatske "antifašiste"
Ruski celik je slabog kvaliteta