Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E kad se treba ubijati muslimanski narod tada se pozivaju na clan 5
Realno da odgovore na ovo preko noci bi bili u 3. Sv ratu...
Hbbote koja smo mi sila bili 90tih Nato na prijetio embargo na oružje bilo , rusi i ukrajinci zajedno nas napadali sa Srbima a one legije phizdhe materije i stranaca se sa kroasanima dovlacili, a 2 miliona nas ..... Bog Bosna Bosnjaci ⚜️🇧🇦
Samo Bosna ! Pozdrav iz Stoca!
Pocinje 3 svjetski rat,! sta vam nije jasno?
A što ne pišete da su Dodik, Cvijanovic i bagra otišli položiti zakletvu u crkvi?? Niko se od debila našista i kvazi analitičara ne oglašava. Doduše isti im je glavni grad Beograd. Da je neko od Bošnjaka spomenuo džamiju u najmanju ruku bio bi SDA bot ili radikal. Ima li Marfija živog?
Evo ja garantujem da ce se sve zavrsiti na konsultacijama taman da im jos pet komada bace
Dragi Poljaci, dok se oni pomno konsultuju, vas moze svakakav belaj stici od ruskog agresora. Budite spremni, ne vjerujte nikome, samo sebi i svojima. Ne nasjedajte na ono Mi cemo vas zastititi, brinite se da se imate cime braniti i neka vam dragi Bog pomogne.
Sergej Lavrov: Kad budemo raketirali Poljsku, znaće. Prema riječima američkog sekretara za unutrašnju sigurnost Alejandra Mayorkasa nuklearne eksplozije u Evropi neće naštetiti zdravlju Amerikanaca
Da li ta Raketa zavrsi u Njemačkoj, Francuskoj, UK reagovalo bi se za 10 minuta... A ovako stavit ce sve na cekanje pa da vide hoce li Putin jos koju opalit. U prevodu " cekat ce jos zrtava pa onda " . Nekad mislim da nam ovakkav NATO i ne treba... Sta ce nam kad ce gledati odakle je vedro jer sto dirati npr Rusiju radi male Bosne
Šta ima nehljebi, šta je usrali se ...ahaha. Hvala za izbor u parlament. Laku noć, pavijani.
Ako NATO reaguje na ovo, imamo 3. svjetski rat. Mislim da ce i Rusima doci iz dupeta u glavu i da nece dalje provocirati. Ali NATO nece 100 puta govoriti da su presli crvenu liniju (kao sto Bake klepece). Nadam se da ce razum prevladati, nekako mi se neda ratovati.
Cuj ovog tupsona, rusofilske amebe. Inace su Rusi jako vjerodostojni i nisu nikad slagali?
Ovo zeleni šalje..
Ako se utvrdi da je u pitanju ruski projektil, Rusi imaju objašnjenje: raketa je sama odlučila da skrene sa kursa. Rusi su poznati po slobodi, i krstarica Moskva je odlučila da se samozapali.
Njegov ćača je dijelio BIH.
I da napadnu Poljsku opet bi se iz dana u dan konsultovali 🤣🤣
...ko i obichno...podvijte rep...i .izrazite zabrinutost
Pa bolje da je tako. Da nisu "podvili rep" došlo bi do sukoba svjetskog razmjera
Nije to Irak da demonstriraju silu.