Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nato trazi da se pregleda snimak iz VAR sobe da utvrde ko je prvi poceo
tako su i 93-ce pozivali pa nas sravnili
@gooUser1599928554 Armeni moraju vratiti okupirane Azerbejdžanske pokrajine.
Obe strane bi bile pobjednik kad bi se udruzile i smirile, tada bi izgubio pravi agresor, zapad.
@HamzaBuzim Zašto je vama zapad uvijek kriv, kada se zna ko podržava ova pravoslavna divljanja? Kako vam je mozak ispran glupi retardirani rusofili. Zapad ti je pomogao vojnu akciju iz Bužima, zapad je pomagao Hamze. A Rusi i danas negiraju genocid. Glupi bošnjo nikad pameti nećeš doći. Zapad je jelde kriv i za divljanje proruskog Assada, zapad je kriv i za Donjeck i Slavjansk u Ukrajini?
hitno, al hitno da prekinete vatru !
NATO pozvao........dovoljno
Vjerujem da će sad odma prestat.
Da nije bilo Amerikanaca i NATO saveza na ovim prostorima bi jos bio rat. Na silu moras odgovoriti jos jacom silom. Kad vidis krv i svoje zrtve te osjetis da si nemocan kad neko ubija sve sto volis, tek tad mozes razumijeti sta si uradio nekom slabijem od sebe, samo zato sto se drugacije zove!
Armenija im otcjepila 25 drzave i svi sute. Sad Muslimani krenuli da vracaju i onda kao treba stati... Pa to je i po UN-u dio Azerbejdzana. Sta je problem?
ma hajte molim vas..
Ova armenija ko srbi a EU odma o pregovorima da se naprave 2 entiteta i 3 konstutivna naroda u muslimanskom azerbejdzanu.protjerajte to i vratite svoju teritoriju.pravda za azerbejdzan
@P.A.O.K. Imigranti. :))
NATO se izvjezbo na Manjaci spremniji nego ikad
@AmidzaGagara Poslije džume na Manjači, zna se na čiju će stranu. Azerbaijan ima saveznike.
Predsjednik Nagorno-Karabaha: Turski avioni učestvovali u napadu !
Klix je podupirao dolazak na vlast sadasnjeg premijera Armenije 2018 godine obojenom revolucijom i antiruskom politikom / gdje je puklo klixe prevrtljivce /
Šta će NATO pozivati, kad je to Putinova sovjetska teritorija. Bar on to vidi tako. Cjene nafte uAzerbadžanu će porasti a Rusiji manje konkurencije.
cuj sukobi u azerbejdzanu , hahaha ovaj klix ko uredjuje, dabog sacuva.