Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
7 komada protiv Rusije??? LoL Koga ba vi ovdje zavitlavate???
Gdje pise 7 kmecko?
***** procitao i kupio naocale
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Neverending story... Poraz Ukrajine, znaci I poraz NATO-a, zato ih i filuju sa oruzijem. Ukrajinci nista ne osvajanju, samo gube polako teritorije I ginu. Ima na netu jasna mapa, sve je transparetno tamo. Ovo će trajati mjesecima, pa će Ukrajinu totalno razvaliti. Ovaj rat stvarno više nema smisla, žali bože ljudi koji ginu...
Evo 4 mjeseca vec šalju
Sad kad počnu rokati Putka i putkoviće
Kakva su vremena došla Bošnjaci muslimani navijaju za pravoslavnu Ukrajinu a Srbi pravoslavci navijaju za islamsku Rusiju.
Mala je upotreba dronova kamikaza, tu se griješi,ruse se pokušava na njihov način pobijediti. To baš i ne ide. Kako su u Karabahu dronovi uništili artiljeriju.
najveći broj naoružanja u Ukrajinu će doći kada Rusija odradi šta je naumila i to oružje će u stvari biti garant NATOu da Rusi ne idu dalje na zapad
Koliko je SSSR u hladnom ratu uopšte bio naoružan kad se tako brzo prazne te zalihe? I post Sovjetska Rusija puno je već potrošila modernog naoružanja. Oni su evidentno večinu resursa usmjeriji na atomske.
Pa traje kod njih rat osam godina. Ali dosta su municije prodali. Pa da prikriju šverc često gorila skladišta. Ne bi bilo čudno da i sada neki Rusima javljaju lokacije skladišta zapadne opreme, samo da prikruju ono što ukradu. Rusija ima recimo raketa za Grad da može godinama ratovati u Ukrajini da ne pokrene proizvodnju, nego samo da rezerve koristi.
To ce im Putko unistiti cim ih postave ...
Kome se njemačka obavezuje da će isporučiti oružje? Kara ih amerika, svaka im čast, good job😉
zasto oni javno ovo salju, nek salju u tajnosti, prije ce dobiti rusiju ccc idiota
Rusija u odnosu EU ima 3X manje stanovnika zbog svoje lose ekonomije u kojoj vladaju oligharsi.A i 3X manja povrsinom. Narod im bjezi iz te velike zemlje, a zemlja je istavljena cjelom covjecanstvu da uziva u njoj. I sad patuljastom keru, i to malo hoce da okupira jos??? Matere ti se svoje nahebo uvjek ti malo bilo da skaces po njoj!
3X veca povrsinom*
Poslove
Zapad je jasno rekao "Boricemo se do posljednjeg ukrajinca"!
Dok oni isporuce, ode pola Ukrajine
Ma pošaljite tamo eskadrilu F-32 da poravna front malo. Neravnopravna je borba. I jedno 10 nuklearnih bombi.
Ma samo F-32