Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
НАТО сатанисти би да овладају свијетом,да шире своје ''вриједности'', педерлук и тренсџендеризам,да узму све ресурсе на Земљи,наравно браћа потурчена подржавају то.
Uz Ukrajinu,Gruziju i Moldaviju dodati i ne rovarite i ne petljajte se u pristupanje BiH NATOu.
Znaci,balkan ste ostavili rusima,je li??
@BosanskiPatriota122 Ni to. Rusima taki kao i obicno...i njihovoj bratiji na Balkanu.
Da su Rusi htjeli napasti Ukrajinu davno bi to uradili. Ništa se ovdje zbiti neće. Sve su ovo samo igrokazi,performansi i distrakcije da se ljudima skrene pažnja sa pravoga puta i onoga što se događa s druge strane ogledala o čemu se ne govori javno. Amerikanci i Rusi su se davno dogovorili oko svega a Europu se u cijeloj priči ionako ništa ne pita.
https://putvjernika.com/greska-u-tekfiru-tekfir-svake-osobe-koja-zatrazi-pomoc-od-taguta-ili-pribjegne-njihovim-sudnicama-u-vremenu-kada-ne-postoji-islamska-vlast/
14 put ove godine , kad nema Europa rjesenja...onda ide molba da se povuku
Eto mocna Rusija ce slusati sta joj kazu peskircici iz Nato-a ajte molim vas
po cemu je to Rusija mocna hahaahahahahahaha??? pa oni ne bi mogli svoju onoliku vojsku i populaciju odrzavat pola godine u ratu naspram njihovog ekonosmkog prihoda jos bi im cjeli svijet uveo sankcije
Ko hoće da pobjedi neka angažuje braću Tallibane za pare.
Srbi se više plaše NATO-a nego muhe udarcem papuče.
@Skywalker44 u pravu si ratovali su SA osmanlijama PROTIV Bosne, Madjarske, Austrije, Bugarske, Rumunije i bili im najvjerniji vazali. Protiv Austrougara niste ratovali vi nego ste ko zadnjer ckepi pobjegli preko 3 drzave na more da hladite jaja dok su vam drugi oslobadjali drzavu. Sto se tice Njemacke to su vam bili saveznici i za 4 godine rata ni jedan Njemac nije ubijen na teritoriji Srbije niti je bila neka bitka. Nato vas je malo oprasio uranijumom a vi ste se krili po podrumima.
Svetosalje je agresivni religijsko-politički kult smišljen prije devedeset godina kako bi lokalne srpske elite uz njega nakalemile naciju! Jedan od osnivača ovog naci-kulta bio je antisemita episkop Nikolaj Velimirović, koji je hvalio riječi i djela Adolfa Hitlera. Evo šta o Hitleru koga poredi sa Svetim Savom kazuje pomenuti vladika Velimirović u svom predavanju pod naslovom "Nacionalizam Svetog Save" na Kolarčevom narodnom univerzitetu u Beogradu 1937. godine:
PRIKAŽI ODGOVORE (4)