Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma nista od toga Americi je potreban NATO da bi preko svojih baza u clanicama NATO saveza odrzavali svoje interese i drzali na oku moguce ne prijatelje US ,ako bi se kojim slucajem iskljucili sve zemlje bi trebale zatvoriti sve Americke baze po EU
Kakvo bolan napuštanja Nata. Kome će onda prodavati oružje
NECE POBJEDITI trump izdajnik
Kako izgledaju? Treba zid napraviti izvana da vise nikom ne pomazu jer su ljudi toliko pomagali drugim da sad imaju .. mozete zamisliti . najvise
Kao da citam naucna fantastiku a radnja se desava na nekoj drugoj planeti i drucim vremenu.
Onog trenutka otkad je počeo pričati priče o Izraelu i dodvoravati im se bilo je jasno da se prodao cio.. za vlast jer samo tako i možeš biti predsjednik Amerike. Vladari iz tame da hoće mogli bi demokratima dati bolju izbornu opciju od Bidena ali ovaj je u ovom trenutku zemaljskog haosa najpogodniji.
Kao da se američkog predsjednika ista pita po pitanju vanjske politike, tko god dosao na vlast ce izvrsavati naredbe interesnih lobija i americke vojne industrije.
Upravo tako. Predsjednici Amerike su sluge duboke države. Promijenio je svoj narativ i shvatio je da ako želi da šefuje mora da sluša gospodu iz sjene. Ovakva luda sada najviše im i odgovara u ovom haosu.
TRUMP 2024
Ko biva trump se pita za nešto! Reality show
ŽIVJELA SRPSKA, JEVREJSKA I DJECA ZAPOSLENIKA PORTALA KLI.BA!!!!!!!!!!
Ono ce nesto prijaviti
Evropa će da nagrebusi ako Trump pobijedi. Pobjedom Trumpa se otvaraju vrata Putinu za Veliku Rusiju a time i Vučiću za Veliku Srbiju.
o cemu pricas ti r e t a r d u
Ako i dođe na vlast pa počne praviti gluposti sa NATOm na račun Evrope neka ih fino protjeraju i pozatvaraju Američke baze. Sa takvim na vlasti u Americi, Rusi će najvjerojatnije napasti i druge zemlje. Najvjerojatnije baltičke zemlje ili Moldaviju. Neka protjeraju američke građane. Stave porez, ili ga podignu, na američke produkte i servise. I prekinu diplomatske odnose sa Amerikom sve dok je Trump na vlasti. Od takve Amerike nema koristi. Samo trošak.
Baš nebitno šta će bjelosveski kriminacli uraditi. Sve je stvar para ko plati kolo vodi.
Frajer trazi da clanice uplacuju 2% budzeta za Nato sto su se i obvezale da ce raditi. Uzas, buuu
Pita se on ko Bajrina mater, sve im diraj ali vojsku nikako
citas li ti ista osim naslova