Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vidiš dečku po glavurdi i objavama da nije pri sebi i da mu je krivoslavna crkva saprala um ali kad ga ugasi metak u čehru doće sebi ali kasno. Ratovati u 21 vijeku za tuđu ideologiju je van svake pameti. Žene, iće, piće i sloboda pa šta ima vrjednije? Sulud način razmišljanja mada kad nemaš ništa da izgubiš svejedno ti je. Klasični zgubidan i topovsko meso. Alal vera, majka je već naručila sanduče.
Da Bog da se nikad ne vratili. TEŠKA vam Ukrajinska zemlja bila!
play stupid games win stupid prizes
uvijek ljudi bili na pravoj strani historiji...jbg to su činjenice
Ja procito Neymari sa automobilima, kad ono dobri stari Vučko.. lol 🤣
Čista laž, Srbi su pošten narod koji je ugrožen sa svih strana pa parizer efendija čini sve da održi mir
Šta, ko fol Vučić za to ne zna , i nema način da to spriječi ili sankcionira ??? Pa ne vjerujete valjda picoustom, majstoru foliranja , laganja i loše glume pred kamerama !!!?!
Teško se onome kome Srbi sa oružjem čuvaju kućni prag, nebi mirno spavao.
Za ideale ginu budale
U Ratu se svi pokušavaju riješiti ološa
Imaš ti ne mali broj Srba iz BiH koji tamo ratuju a isto tako jedan broj njih već poodavno gnoji ukrajinsku zemlju... Imaš slučaj tipa iz Drvara koji je uredno vođen na radnom mjestu u jednoj državnoj firmi i primao plaću da bi se ispostavilo da je u FUŠU ratovao u Ukrajini za Putka i U TOJ BORBI čak bio i ranjen
Pa da su i naši pametni da šalju ljude na obuku tamo.
To su obicni Olozi .
Treba pustit ljude neka idu, sloboda kretanja i tako to. Što više neka ih ide da pomognu.
1 srpska neimar mehanizovna
Super je što ovaj plaćeni članak preveden sa engleskog na hrvatski, čak ni novinari nisu pročitali. U javnom metrou i centrima za socijalnu pomoć u americi i engleskoj stoje javni oglasi za plaćenike, al za.drugu stranu. Ko je budala ili očajan otiče