Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Fikret Abdić u Palestinaca.
Ni prestalo nije ubijanje a on je već bacio oko na obnovu i donacije.
Prvi čovjek Hamasa je težak 4 bil.$, živi u luksuzu u Kataru. Sve su opljačkali. Onaj ko misli da Hamas može da nastavi da postoji nakon svega naivan je čovjek. Pitanje je samo koliko civila namjeravaju povući sa sobom, ali oni su svoje odsvirali. Odradili su posao za ruje i ponosno im raportirali u Moskvi, ali to im je bilo posljednje
Nekadašnji zvaničnik stranke čiji je predsjednik '99 zvao Miloševića na Božić. Gnjide.
Јевреји ће сјурити Гажане у Египат и ето рјешења. Толика биједа, смрад и глиб на скученој територији, прије свега је санитарно питање.
I Gaza ima svog Nermina Nikšića, mater hebo svoju
Kako se narativ mjenja iz dana u dan, ne možeš pofatat sve
maknuse vijest iz ViK-a, hahahahahaha
Tesko da se bilo koja ideologija moze unistiti osim sama sebe, svhedoci smo bivse juge da Tito nije mogao unistiti ustaskocetnicku ideologiju i njene terroriste, koji su sada u hagu preko 2000god. al i dalje toga u Bosni ima na celu dodika i covica.
NEMA RATA BEZ JASERA ARAFATA
ovi samo cekaju da izrael ocisti da oni kogu vladat kao da ce gaza bit slobodna
Ovaj Dahlan govno cionističko, palestinski narod ga gleda kao ljigavog izdajnika. Kao Fikret Abdić vaktile
A da odbacite uticaj Irana?🤔
Gaza je glasala za HAMAS, ljudima paše takav život i to treba poštivati...
Sada im paše smrt? Ok
Nakon rata tamo ni trava neće rasti
Kakav crni rat ovi jih gadjaju laserima i dronovima a palestinci imaju improvizirane rakete od oluka i pracke, ako nisu bili u stanju srediti sebi Palestinci barem 200.000 kalasa bolje jim je da sad sami za usi izvedu sve hamasovce ispred jevreja.
Prodana duša
Posle rata ovakve Gaze nece vise ni biti.
Poslije rata Izrael nece postojati. Nikad u historiji ni jedna jevrejska drzava nije opstala vise od 80 godina, nece ni ova.
nakon ovog rata i rata u ukraini ljudska prava i slobode mog prodavati samo svemircima,sve su maske pale vidi se sta su UN savjet bezbjednosti itd,sve je pristrasno i nista nije u korist mira,sve je u korist jedne klape koja zeli da dominira svijetom i resursima