Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa kao da je ikada ikakvih informacija iz izraela bilo.... Imaju samo izjave glasnogovornika....
Nego, jel to sve Duško što si ove godine od januara do danas izjavio?....nije valjda da primaš još platu i topli obrok!?
Podrzavate Izrael… Trpe teror ko mi 92do 95 samo oni gori teror
🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸
Savjetovao bi im da napuste Palestinu u naredne dvije godine jer nije poznato u kojem smjeru ce se kretati ofanziva oslobadjanja zemlje. Sad za sad se samo zna da ce potrajati sve dok se ne oslobode od okupatora. U nekim momentima bi moglo djelovati da okupator gasi otpor, ali nemojte se zavaravati, sve veci broj vojnika ce se prikljucivati otporu sirom BI, nema vojske koja ce ih moci zaustaviti
Oduvali za heftu Egipat, Siriju, Jordan, Irak S.A., Maroko, Libiju, Liban. Svi znamo kako će se ovo završiti. Sa dosad ne viđenim gubitkom života u Gazi i jos većom žicom nego do sad.
A Palestini? Majku li vam propagandnu!
Edo Maajka je dobro
edo voli čifute