Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako bolestan portal. Stanovništvo drže vazda u nekom grču. Ili je Palestina, ili je Sirija,Irak, Čečenija,Afganistan, sjeverna Koreja, Venecuela il je neka glupa izjava koja javnost podjeli. Nikad pozitivnih stvari,,ohrabrenja ili sličnog.
Ma staaa ja znam...nesh mi bezeee ratovat po pustinji ovoj i ovakvim uslovima...lijepe nase bukve,potoci i biljke..tu rahat ratujes.
Velika je razlika ratovat ispod i iznad Ivan planine. Pala granata 200m od mene u Ravnom, kacigu mi smrskao leteći kamen veličine šake. Pošalju me u Uskoplje, granate padaju na sve strane, ja ležim u niskom rovu, pušim marlboro i maštam o Suzani Mančić. Od tada sam uvijek glumio bolest kad su me htjeli slat nazad u krš
Cuj, kaj da ti kazem..upravu si, fizika nekada nadmasi ocekivanja ( drago mi je da si ziv )..Men je najgore bilo kada moramo da se vratimo, a te zaposjeli kotu...men mrskoo bjezat, a tek se popeo.Bukve su nas sve spasile.Lajk za Suzy :) :)
Hvala na odličnom tekstu
Hvala na odličnom tekstu
Zapadna Afrika bure baruta, Sjeverni Mali okupiran od terorista iz Alzira, ne mogu da se nose snage fr i belgije koje su pod stalnim udarima njihove baze bice im kao u Djibutiju na istoku..
Pecinski ljudi moderne ere
Boli me vise q :) Malo Afganistan, sad izvucite i neka africka plemena.
Kliksovac se dobro preznojio dok je sve ovo napisao.
Neću spavat cijelu noć od ove Zapadne vukojebine sahare. Mrš.
Tako je! Vrijedi se tući oko miliona hektara... pijeska. Planeta dželadi i orangutana. Taman se jedni smire, drugi se pomame. Haj baš da vidimo šta će magrepska braća da urade u srcu Sahare...
Na svu sreću nije naš problem. Osim kad dolazi saharska prašina...
A svi se pozivaju na Boga i ksžuu Bog je uz nas
Gledaj Klix stručnjaka, do prije 5 minuta nisu znali za ovaj sukob k'o i ja 😆
Jasno je da bi Alžiru odgovarao izlazak na Atlantik ali svako ko pogleda kartu, vidi da je prirodno povezan sa Marokom ili Mauritanijom.
Nevidjeni pohlepni glupani daju svoje zivote nizasta, za šaku pijeska.