Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dnevna doza zlih Rusa
Pokažite ove slike smrdljivom Milanoviću,Čoviću ili Dodiku i pitati ih da li su oduševljeni i sretni jer oni podržavaju Ruse ! Ovo je bio a denacifikacija,desotonizacija za koju se oni bore.
Kao da osjecam da si nesto ljut
DA TI MAMI POKAŽEMO KOLEKTIVO??? GOVEDO JEDNO GLPO I OGRANIČENO. da ti pokazem slike Palestine.Iraka, Afganistana,Sirije??
Poginuli ukrajinski vojnici koji se vode kao nestali pretpostavljam.
Koliko grobova, koliko tek suza majki i djece. Neka je proklet rat.
Jos svijet nije svjestan svega. Jos se to vecinom prikazuje samo kao borba. Tek ce da uslijedi sav sok i ljudska tragedija. "Potrosni" materijal u svrhu politickih ciljeva.
TOliko o tome na koji nacin Rusija gleda na svoje borce. Jedan u nizu...
Pa možda su to nastradali Ukrajinci, ne samo civili. Pa samo u onoj čeličani su u hladnjacima pronašli par stotina mrtvih. Nakon predaje.
Zar je ovo vrijedno bilo cije politike, principa, drzavnih pretenzija nad teritorijom i slicno. Od prosperitetne i bogate drzave napraviste stratiste. Umjesto da se takmicimo po dobru i nauci, a naciju i vjeru drzimo u okviru porodice, mi se vracamo u kameno doba. Uzas
Zna li neko ime i prezime moderatorice sa klixovog foruma?
ostavi ti svoje zajedno s adresom!
Ne vidim u cemu je problem. Rat je, poginuli su dostojanstveno ukopani, brojem ili imenom, zna se gdje su. Ja jos uvijek nakon 30 godina jos nisam ukopao svu rodbinu, komsije i prijatelje. Rusi su agresori ali ne treba ih praviti vecim djavolima nego sto jesu. Da su bili kao srbi Ukrajina bi imala sad najmanje pola miliona mrtvih civila.
Rusi i Ukrainci su, ne tako davno, naoruzani od strane Srba, rame uz rame ratovali protiv nenaoruzanih Bosanskih civila o cemu svjedoci groblje na Romaniji gdje leze jedni pored drugih. Doslo vrijeme za naplatu.
Izginuse momci za necije ideale...a vrh drzave uziva,ide na utakmice,partija po klubovima,idu u sopinge a momci ginu daleko od kuce. Jadne majke,supruge,djeca poginulih vojnika...
najbolji prikaz ili slika besmislenosti rata
Ovakavo groblje Rusi imaju u Bosni.
Kad je Moskova izginula onu drugu ratnu zimu....
Nakaradna srpčadijska i rusčadijska genocidno-zločinačka kuroslavna, uh pardon pravoslavna paščadija...
Onaj ko bude sarađivao sa ovakvom Rusijom je isto zlo.
Srbi i rusi dva genocidna naroda
racite mi dragi poštovaoci rada i djela Putina, šta mislite o ovome?Ljudski i pošteno, bez vrijeđanja! Da li su ove ruske vrijednosti ono za šta biste se i sami zauzeli?
Srbi i govn0 pojeli ako je rusko