Komentari (83)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko je napravio neko sranje preporučuje mu se NES.
Semir Efendic i ovaj drugi hinjare one seoske prave!
Obojica su svojim potezima pokazali da su nepouzdani i da im ne treba vjerovati.Treba ih pustiti neka idu sa sda.U tom slučaju hdz neće sa sda,radije će ostaviti staru vladu, jer su već u vladi.Tada bi ova dvojica izgubili sve, jer ih ne bi bilo nigdje,ni na državnom,ni federalnom,a ni na kantonalnim nivoima.
Nosi ih obojicu, a SDA im sve dala a posebno Efendica koga SDA finansira od jaslica,cijelu je familio uhljebio na državne jasle a sad daj mu još da zaposli što je ostalo ali na budžet,nece niko kod privatnika da radi. Sad mu ne valja ni Bakir ni Sebija a ni mali Zhiragic a ja ih prije 2,5 godina vidjeo zajedno pred opštinske izbore grle se,smiju se i s uzivanjem narodu obecavaju isprazna obecanja.
F U J !
Parlamentarna demokratija. Treba izbacit HDZ iz vlasti
zbog svojih kalkulacija će i ostati u opoziciji.jer se sve vrati kao bumerang.
FGR-u i UZP-u trebaju još ovu dvojicu da pridodaju izdajničkoj trojci i HB zagarantovana! I zato su ozlojeđeni čim vide i trunku pateiotizma kod njih. Patriotizam za FGR i UZP = rad za SDA. Zato su ovi petokolonaši i kvislinzi velikog patriotu Komšića prozvali Sejdo. A FGR i Trojkaši su: (SEJDO + FIKKRET + DRITAN) zajedno.
Dobro provaljeno od strane kliksa.Oba su zestoki kalkulanti i samo gledaju svoj interes,a sve pod plastom patriotizma
OVI UJUTRO KOKURIČU NAVEĆER NOSE JAJA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
Oca dvojica konstantno pričaju da su dio osmorke a rade sve da to ne budu...
znate li skim ce te vas dvojica 🤥
Derivati SDA su najgori i največi mučkovi
... šta zna Konak.... šta je pravo
I budali je jasno da cute... I gledaju ko ce ponuditi vise... Zalosno je sto ovakve ljude uopšte mozemo birati!
Ova dvojica nikad nisu imali damu,pucaju na visoko kapacitet 0.