Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo tvoj monstruozni mozak može izjednačiti pravo na odbranu sa ubijanjem 50 hiljada goloruke djece i žena
fbUser1571744682 Šta si ti htio reći????
A i zapad je isti kao i ovaj monstrum i podrzavaju ga u potpunosti samo glume nama preko svojih medija da su kao protiv nekih stari koje ovaj cionisticki i satanisticki monstrum radi.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Vi ste zločinci kakve svijet nije vidio hićo je mala maca za vas cionistička okupatorska gamad majmuni prezreni Allah vas uništio amin
Pa nije se Hitler džabe bojao I krenuo u odbranu svog naroda . Mnogi ne znaju ali sve je to krenulo radi Jevrejskih Ekonomskih Elita koji su krenuli da preuzmu kontrolu
Da se branis da, genocid ne majmune klempavi
Šta bi sada pisala Ana Frank da je živa i u Gazi. Jevrejski PRAVEDNICI GDJE STE?!
Već odavno to nije odbrana već napad i genocid. Pogledaj brojeve umrlih, kakva odbrana? Koliko ste djece samo pobili, ljudima uskracujete hranu, djeca umiru od gladi. Zgadili ste mi se. Fakat ste pogan narod, ispada da je Brko imao pravo kad ste vi u pitanju.
jbm vam mater nacisticku i tebi klempo i zapadu
Nikad se nisam nesto previse zamarala promatranjem ljudskih likova. Sve do stupanja ovog monstruma na scenu. U njemu bas ima nesto sejtansko ili davolje. Izbija iz lika njegovog, ta silna kolicina zla. Dobit ce Izrahell dobro i po nosu i po dzepu. Sve se vraca, sve se placa.
Kjafire gorio u dzehemu in she allah
Židovi sjeme vam se ukinulo
Kako za Netanyahua izgleda genocid????? Ako je ovo odbrana ???? Krvolok neviđeni.
vasa prava da se branite su pocela 1939. vi i danas mislite da se branite na tudjoj zemlji ciju vecu polovinu ste okupirali kao agresori
.sv.inJ.a
Ti sigurno neceš doživjeti prirodnu smrt, raspadaceš se ubico.
Ovdje nema pravde ali zato možeš zamisliti koliko će ovaj klemponja moliti i jecati sa dna pakla za jedan gutljaj vode da mu se doda i to od onih istih koje je tako lahko i nemilosrdno pobio.
Jedno je braniti se, a sasvim drugo, koristiti napad 7.10.2023., kao opravdanje za etnicko ciscenje i genocid!!!
Genocidas, ubica..sta reci za ovoga sa slike..Hag ti je zagarantovan
Nije vaz brkica istrijebio, to je greška zapada vrijedna kritike.