Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A ko ubija palestinsku djecu vec 75 godina
Ne bi me cudilo da je Palestinsku djecu pokazivao, volio bih da vidim te slike, a na kraju me ne bi cudilo ni to da ŽIDOVI poubijaju sve te svoje taoce i kazu kako su ih Palestinci pobili.
Ok, ne podrzavam sta hanas uradio, al pokazes li slike civila i djece koje vi smaknete?
Cionisticki licemjeri,sto nije pokazao ubijenu i smrskanu djecu iz pojasa Gaze??Nadam se da ce bar danas na ovaj mubarek dan svi muslimani svijeta spomenuti Palestinu u svojim dovama..Amin!
Prije ce biti da je Netanyahu na sastanku pokazao Blinkenu kitu i naredio da je cmokne
Jel' mu pokaz'o slike ubijene palestinske djece? Ah, pa da, ima blinken sve na ekranu u realnom vremenu, samo što palestinsku djecu ne smatra ljudskim bićima.
Pokaži i onu djecu koju ti ubijaš, Amerika i ostatak svijeta koji vas podržava. Da je Hitler živ znao bi šta bi.
Zidovi su se zaigrali,a vidjet ce se do kada.Ako je historija uciteljica zivota,ne pise im se nista dobro.A jeste....
Iz rubrike: nije se desilo i slike ne postoje! (Ili nisu izraelska djeca na njima)
Bajden je izjavio pred kamerama prije nekoliko ja sam cionist ne moram biti židov da bi bio cionist
I ambasadorica ti je pokazala slike i video nasem Komisicu. Jest da su fake, ali nema veze.
Gledajte bosnjaci nagoro karabagh 2.0 i divite se kako Izraelci imaju super dronove.
a šta su to civili vrjedniji od civila Palestine ??? zašto ne gledate slike ubijenih civila Palestine ato svaki dan ginu .
Molim Allaha da da svakome ko je šta zasluzio, na oba svijeta. Vama ne treba veća patnja od onoga sto ste sami posijali. Vjernik je strpljiv, a Bozija pravda stigne i stići će. Za svaku suzu i uzdah palestinskog naroda ćete odgovarati.
milione pobili dosad, udaraju djecu, ubijaju i sad nasli hamas ubija, a i ovo lazu vjerovatno