Komentari (153)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zavrnuti te uši klempave
ma samo citu njobeta
ŽUTA KUĆA!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Molit ces ti da se smiluje Iran
O Iranu ćeš moći čitati na Wikipediji, ili eventualno gledati dokumentarce o istom, kao o prošloj stvari. Ovo danas nisu smjeli raditi.
Ovaj je dobar samo u tabutu
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Budimo iskreni, Iran ne moze protiv Izraela iza kojeg su bez limita Amerika i zapadne zemlje!
Ziveo Natanjahu, Ziveo cisti Israelski bliski istok
Ma stidi se.. ubijanje djece i noliko djece koji su bezcruku, nogu i na to sve bez roditelja i kuce. Nezelim nikakve ratove ni u Palestini ni u Ukrajini. Ovo je sve zalosno.. kad vidim demonstracije volike protiv rata bude mi drago da ima humanosti u ljudima cak i Jevrejima koji mrze ovo desavanje. Druze neidem na nikakvs proteste niti navijam za neke ratove ali sramota je da podrzavas ovo ubijanje djece i rusenje domova.. ali eto svako ima svoje misljenje mislim da grijesis.
Zivio Natanjahu, Zivio Odbranbeni Israel. Dole sve okolne zemlje. Zavrsite to braco nasa mili, volim vas
Br ki ca dolazi, je ba li ste ježa u leđa kapičari.
E brkice brkice ne zavrsi ti posao pa sad mi imamo problem.
sad je na redu izrael. da vidimo šta će napraviti... i tako u krug.
Šteta za ovako dobre i mirnu naciju! Oni hoće da kao niko drugi mogu da satru sve a da njih se niko ne usudi niti prozvati!!! Samo da im se dogodi čista ljubav, što im ja mislim!
zašto iran uporno napada izrael kad im granice nisu ni blizu, kao ni onoj sirotinji u jemenu. zar stvarno iran želi da izrael počne koristiti rakete "sudnjeg dana"?
https://t.me/novostydhd Otvorite link telegrama gdje možete pogledati realne kadrove, a ne ove iz Aluminija u Mostaru koji promovisu uspjehe Izraela)))))
Kad ćeš ti šta platiti, zgriješio si puno
Moze li popraviti onih 20ak F 35 aviona ili su ipak skroz unisteni zna li se sta
A volio bih da obavezno odgovorite.
Koje loženje u komentarima, nešto mi poznato kao da je bilo ovako prije 360 dana, pa smo od "satri cioniste" stigli do "zašto se svijet ne smiluje nad sudbinom Gaze"
Da vam nije zaledjine u vidu Amera, satrali bi vas istog trenutka
C. I. O teroristi