Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Napad izazvao ostre reakcije? Kakve ostre reakcije, jesu li digli svoje vojske, avione, dronove da zastite bracu? Ili ostra reakcija podrazumjeva par oficijelnih recenica negodovanja I tuzakanja licemjeri
Surah Al-Qamar : 44.Zar ovi da govore;Mi smo skup nepobjedivi! 45.Skup će, sigurno, poražen biti, a oni će se u bijeg dati!
Amin
Doklen više svijet promatra ovo .
Al si siguran za 100 mrtvih i 300 ranjenih.
Bojite se svoje sjene , i na frontu i u foteljama
Uvijek fol nekoga ciljaju a bacili glupu bombu! I uvijek promaše navodnu metu! Podbacili smo kao čovječanstvo jer i dalje samo gledamo ovo zlo!!!
ZLOĆINCI U B I C E D J E C E
Ljudi uništavaju planetu, crveni alarmi na sve strane, ovi ko da će živjeti 500g uništavaju još više, ebala vas teritorija
Ono što je sigurno da tebe treba
Strašilo.
treba pitati Argentinu sta misli o ovome, nakon sto je Hamas proglasila teroristikom skipinom..
Monstrumi
najveći zločinac ikad
Zombi..
Šta da napišem istinito a da me ne blokiraju ??
F a š i s t a
Naci studenti, najbolji u razredu.