Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neka sve obespravljene zemlje napuste UN. Ta organizacija više nema smisla. UN-ov sud naređuje hapšenje ovog ratnog zločinca, on slobodno šeta po Zapadu i drži govor pred Generalnom skupštinom. UN je organizacija za tlačenje Trećeg svijeta.
Seta po zapdu i sastaje se sa iAmerima kao juce Becirovic a sutra ce Bake. Ajmo realno, nemamo mi sta da miralisemo o Bliskom istoku. Jel tako tesko priznati?
Klix ne da objaviti ništa...sve mu mržnja, ali zato ovom stvoru dopušta da drži govore!? Bravo za dnovinarstvo!
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Njemacka 21 vijeka.. Mislim da će ovdje početi treći svjetski rat Medjutim sada su uloge žrtve u ulozi negativca..
Pokrenimo peticiju da se iz Sarajeva deložira ovaj portal Dragana Čovića.
Kao i Gadafija, nema suda dokaza. Vec njega
Uz Nasralaha je ubijen i general iranske revolucionarne garde Abbas Nilforushan.
Kada sam bio mali mislio sam da ovako nešto je živjelo samo u prošlosti! Sada vidim da ovako nešto nije bilo ni u prošlosti i buduće generacije će učiti o ovome a hića više niko neće spominjati!
UN de facto ne postoji služi kao obična pričaonica za uhljebe u administraciji Država širom Svijeta koje se ne drže sopstvenih Zakona UN-a koja su zamjenjena Zakonima najačeg koja nigdje nisu niti usvojena niti se znaju unaprijed i koriste se od slučaja do slučaja kako AIPAC odluči!
Majkl: Moj otac nije drugačiji od bilo kojeg moćnog čovjeka, poput predsjednika ili senatora. Kej: Znaš li koliko naivno zvučiš? Predsjednici i senatori ne naručuju ubistva. Majkl: Ko je sad naivan, moja Kej?
Dokazi, optužnica, sudjenje, presuda?????? ili samo tako po volji presudjivat ljudima?
S M E C E G E N O C I D N O
doci ce i tebi kraj
J e b a o v a s U N cirkus od organizacije
Saudijci su veceras spasili Benju,oborili su raketu koju su.lansirali Huti
kako neko moze narediti necije ubistvo bez suda i sudjenja. Ovim je ovaj priznao da je ratni zločinac
A n t i k r i s t
Doći ćeš i ti na red
Koliko god zvucalo neralno.Netanjahu ttreba u Hag.
Kliks AI djeluje u prilog izrialja.
a sta si ti