Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hamas je osvetnička grupa, tu nema ko nije nekoga izgubio i sigurno će se boriti do smrti jer njih život svakako ne zanima pa onda fanatici iz Irana, ima ih bar 500.000 u Libanu, naoružani do zuba isto ih život ne zanima. Biće na granici III svjetskog rata.
Izrael moze izbrisati hamas samo ako palestincima daju drzavu kakva i pripada i nema vise potrebe za hamasom
Vi ste od Hamasa napravili to sto jeste samo nisam siguran da se izraelskom narodu gine za ovu budalu.
Zivite u nadi da vas svi podrzavaju,lapite i vi vase mesetaranje polako ali sigurno...
Ovog natanjahua treba natarlahat do te mjere da ne zna više izgovoriti svoje ime... Ma*jku je*o svoju!
Samo naprijed Benjamine u šejtana tko je se uzdao uvijek na smetlištu završi tako ćes i ti.
Pa đe zapelo Bibi.
Uđi u katakombe i tu ti je kraj.
Dabogda bliznjeg za zalio cionisto
Ovi nas ubjeđuju da mlijeko nije bjele boje,i što je najgore pola svijeta mu vjeruje
Napada pelestinu samo da bi zadržao stolici premijera zna da su svi protiv njega ..
Ukoliko krenu u kopnenu invaziju na Gazu, nadam se da će dobiti po tamburi.
Izrael nije u stanju ništa uraditi bez pomoći Amerike, to je sada sasvim jasno! Ući u Gazu mogu, ali izaći iz nje!? Teško! Izrael uopće ne može izdržati nikakve duge ratove. Već sada imaju stotine hiljada izbjeglica i mnogi vjerovatno razmišljaju da napuste nesigurni Izrael.
Izraelci prijete Rusiji da ce platiti zbog podrske Palestini i da ce nauruzati Ukrajinu do pobjede nad Rusijom https://www.nezavisne.com/novosti/svijet/Izraelski-politicar-Pobijedicemo-u-ovom-ratu-a-onda-ce-Rusija-platiti-cijenu/795468
Makron bio u IZraelu dao podrsku Izraelu, citav Zapad za IZrael, Palesitnci podrzavaju Putina na protestima izasli sa slikom Putina i zastave Rusije a pojedini BOsnjaci podrzavaju Zapad i Ukrajinu, a Ukrajina podrzava IZrael, Kao Bosnjak kazem nakon ove jednacine Zivjela Rusija !
Kako će uništiti Hamas, kad mu je svo rukovodstvo u kurčevom Qataru po vilama i palačama? Bezveze su pobili toliku djecu u Gazi.