Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neopaženo prolazi vijest da je Amerika uvela sankcije Medunarodnom krivičnom sudu, kako mi to kažemo haškom tribunalu...
ne priznaju ameri taj sud jer bi tu oni najviše osuđeni imali
Hajd hairli.Vi uvijek spremni,nismo ni sumnjali.
jos samo to fali.
Gledam mu uši i ne vjerujem kolike su. Isto dvije pegle na glavi ko da ima.
Njegov izgled je najmanji problem. Problem je što je ubica djece, zar nije istina klixe. Ne smijete pustitit komantar iako su ubili 15 000 djece
Ma biće djece, haj boga ti, pusti kraju.
Shrek
Gledam na Al Džaziri kaže da kad su 40ih otimali zemlju da nisu gledali koga kokaju nebitno dal Britneri dal Palstinci dal Je reji. To su Z|0N|STI
The USS Liberty incident proguglaj. Ovaj i slican incident zapravo pokazuju koliko oni imaju u saci SAD i Britance. A zasto i kako, e to je nevjerovatna rupa koja granici sa SciFi.
Israel’s spy agency Mossad played a role in this divide-and-rule game in the occupied territories. In a 1994 book, “The Other Side of Deception,” Mossad whistleblower Victor Ostrovsky contended that aiding Hamas meshed with “Mossad’s general plan” for an Arab world “run by fundamentalists” that would reject “any negotiations with the West,” thereby leaving Israel as “the only democratic, rational country in the region.”
Ovi se neće zaustaviti, priče oko primirja, završetka rata itd su gluposti. Jedino što je tačno jeste da žele očistiti Gazu, obračunati se sa Hezbollahom na sjeveru i u konačnici zajedno sa SAD pokušati na sve načine uništiti Iran, pogotovo nuklearni program. Nadam se da će osovina otpora na čelu sa Iranom ostati dosljedna i kad tad dohakati zlotvorima.
Ubili im komandante u ambasadi, ubili im predsjednika i ovi sad ćute kao zaliveni. P.S. šta je crvena linija za Iran i Hezbollah ako ovaj genocid nije?
Od 1940 kad su ih nas.i|no nase|ili počeli su sa ter.o.r0om...... Šta su samo Britanera rije.šili gledam na Al Džaziri