Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dokle ide ljudsko ludilo postoji li granica
Za Ameriku pravila ne važe
Ovaj je ko ovi balkanski ratnohuskacke vodje, dok ima tenzija rata i nacionalizma i dok takvi vladaju u americi i on ce vladati, dok bude rata i on postoji to su psi rata, opstajju na tenzijama i ratovima..
Da je onaj čovjek završio .......kako bi to danas bilo lijepo
Eh sad tek imaš protivnika po mjeri. Hezbolah. Lako je bilo okupiranu teritoriji Gaze, sa svih strana okupirana, nepristupačna ko i zatvoru pa ubijaj. Sad ti se namiri. Hezbolah je otvorena granica, 10 puta modernije oružje od Hamasa, 1000 puta pristupačnije opskrbljivanje oružjem, vojnicima, saveznicima itd..
Tamo cete naletiti na bas bas tvrd ...
nema od toga nista kapasti, prosle su 60 i neorganiziranost sad svako zna pucati ko i fudbal igrat
Nadam se da ce Hezbollah ostati pri svojoj rijeci da nece ratovati po pravilima. Ajmk malo i njima po kucnom pragu neka se razbjeze odakle su dosli.
Mileikowsky odeš li kad kući svojoj u Poljsku u posjetu da obiđeš malo?
Klempo
glaj ovog orginalnog semita iz gdanjska :D
Tri hamasovca su stradala.
Nacisti se moraju zaustaviti
Misliš djecom i ženama? Nigdje Hamasa nije bilo samo žene i djeca po slikama i snimcima
Vanago
Imali iko da zausta i ovog Monstruma ?
Joj kako će te se okliznuti na hezbolahu, niste ni svjesni