Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je uradjeno da bi poslali poruku ostalim humanitarcima. Ako pomazes u Gazi mozes vrlo lahko biti ubijen. Zamisli kako su ostali prepadnuti sada
Tako ste "nenamjerno" ubili i sada vec desetine hiljada nevinih Palestinaca.
Ovo je vise nego jasna poruka humanitarcima. Za situaciju u Palestini su odgovorniji turci, saudi, pakistanci, i egipcani, od ove satanisticke koalicije. Gadafi, Sadam, Khan, Mubarak su ubijeni jer su proglaseni diktatorima i ubicama ali ovaj fonkle je ok.On ratuje po zenevskoj konvenciji.
Ovaj seronja prvo sve poubija, razruši i kaže pogriješio.....i nikom ništa. Pitam se šta je onda zgriješio Moamer Gadafi??? Sadamm Husein, Asad, samo izgleda vođe islamskih država prave neoprostive greške!!!!!!!??? Ostali svi mirisni Zumbuli.
Asad?! Pitaš za Assada?!?
Ispala im raketa? Izrael je te ljude propustio, odredio im kuda da idu, gdje da istovare pomoc, koliko vremena da ostanu tu, kojim putem da se vrate nazad. Ovo je cista likvidacija, poruka ostalima. Posto im je iskljucio struju, vodu i dotok hrane, dok ih zasipa bombama, a Palestinci opet odbijaju da umru- sta je drugo preostalo Izraelu?
Pobio ljude i nikom ništa. Kome će on odgovarati? Jel' ovo normalno? Ko njega podržava, ko stoji iza njega? Znači neko mnogo jak stoji iza njega da se ovako ponaša. Mi u BiH da se sve sami dogovorimo i da sve riješimo kako bi nama odgovaralo i da živimo u miru u BiH, nebi nam dali, neko baš voli ljudsku patnju. Vole mnogi da smo im podčinjeni, a oni nama kao zauzvrat daju demokratiju.
Ubije te i kaze izvini nisam namjerno
💩💩💩💩
cudo zlocinac nije reko da su ih Palestinski civili i djeca ubili
A onu silnu djeco, monstrume
nacisto klempavi u mukama se raspado abd
DOVITE BRAĆO I SESTRE DA UNIŠTE OVE ZLIKOVCE CIONISTIČKE I ONE KOJI IM POMAŽU, ALLAH JE SVEMOGUĆ, POBJEDA ĆE DOĆI SIGURNO
klempavi nacisto ceka tebe i tvoju zlocinacku ekipu hag uskoro tik tak tik tak
Stoka odvratna!
Bagra, masakre prave, g€noc!de i sve nevješti, nisu znali, nisu namjerno, nisu obavješteni, naivni, a m0ssad ne spava.