Komentari (136)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gorio u Dzehennemu InshAllah
Krscani iz Europe izvrsilu Holokaust nad jevrejima ubili kako sami kazu 6 miliona i protjerali isto toliko iz Evrope. Palestinci im otvorili svoje domove i sada ti jevreji ih ubijaju i zemlju otimaju... A taj licjmerni zapad kao zali te jevreje i hladnokrvno gleda na ubijanje palestinske djece
evo ko uci djecu da mrze https://youtu.be/sJzt_WXZdMg
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
kako se covjek ovako sprda sa svijetom jel moguce ovo
7 oktobra nije bio nikakav Hamasov napad na Izrael. Sve je to teska laz I podvala. Iza tog smisljenog napada stoje cionisti i Izrael. igla nemoze uci u Izrael a kamoli da ljudi udju 10 kilometara unutar Izraela i da se polako setaju sa takozvanim taocima nazad a cionista kao nigdje. Teska je ovo podvala koju sire javnosti putem placenih medija koje drze cionisti...Ti takozvani taoci su u rukama cionista, jer da su kod Hamasa nebi stotine hiljada projektila dosada bacili na Gazu..
Prica o 240 talaca je teska laz i podvala, i to ovaj cionist ponavlja kao papagaj za uslov prekida napada. Jer zna da on drzi te taoce i tako pere javnosti mozgove..
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Zasto Klix umanjuje broj zrtava? Od 38 beba koje su ubijene prekidom struje od genocidne regije Izraela spominju samo dvije!!?
Netanjahu promovise cistu laz i on nece prekinuti rat i da hamas oslobodi sve taoce. Bilo kakvo kontrolisanje palestinaca od 'bjesnih izraelaca' ce stvoriti rasnu disckriminaciju i izraelska vojska i izraelski doseljenici ce moci da masakriraju i ubiju pojedine palestince i to na redovnoj bazi bez da ih ikakva pravda doceka od izraelskog zakona. Izraelci kontrolisu palestince i gore nego su njih nekad nacisti jer su dobro zapamtili 'skolu nacista' postajuci 'napredni' nacisti.
Kad tad umet će da se ujedini onda ste zbrisani do sudnjeg dana...
Samo nestanak izraela donosi mir , sve drugo je gubljenje vremena . To kazu cak i Jevreji koji nisu cionisti.
Nemogu da se otmem utisku,kako je Izrael nabavio nuklearnu bombu,a tolike islamske zemlje nisu,a plivaju u parama od nafte?Nuklearka im je kec u rukavu,da bilo koja arapska zemlja ima nuklearku,lagano udje u Gazu,pa da vidimo sme li tada Izrael bomardovati.Sto ne napadne Amerika Rusiju,ili obratno?
Iran ima 99% nuklearku. Pakistan je isto muslimanska zemlja i ima nuklearku. To se valjda zaboravlja.
Pseto obicno! Allah te uništio dabogda
covjek kaze sta ce uraditi, jasno i precizno, a arapska "liga" suti i POZIVA na prekid vatre...umjesto da nesto urade, pomognu direktno.. pa na sta smo spali, zlato, pare, luksuz, skupa auta, visoke zgrade, fudbal..
Arapska liga je ništa drugo nego sluga taguta
Ovo je Adolf 21. vijeka
Za Haga si ti spreman .
samo dzehennem. tamo je vjecna patnja, a svi ubijeni ga cekaju da objasni zasto ih je pobio. on NIKAD iz vatre nece izaci, a sehidi su insallah kod svoga Gospodara i cekaju samo da se dzennetska vrata otvore...
Što je gospodin u crnom, da mu nije ko umro?
Ovaj lik je konacno otvoreno skinuo maske i pokazao sta je izrael. Izrael je genocidna tvorevina i mogu slobodno vezati Davidovu zvijezdu sa Njemackom svastikom.
Vi ste tu djecu već naučili da mrze israHel, sotono.
zlo radit dobru se nadat.. ne ide
Nikada Izrael nece kontrolisati Palestinu. Bilo bi im ko Britancima u Irskoj. Otpor bi stalno ubijao vojnike teroristicke vojske Izraela.
nista ne reci. Već su uzeli u potpunu kontrolu Zqpadnu obalu. Gaza je do sad bila oaza za palestince u kojoj su mirno mogao spavati.
Mozda u Gazi tako nazalost,ali ja cu svoju djecu uciti dok su ziva da mrze Izrael i zidove tj cifute, a ovih 5000 i vise djece cemo vam vratiti jer tako kaze Allah Silni i Mocni
mi ne ubijamo djecu. mozda iz tebe emocije govore, ali Kur´an kaze..neka vas mrznja koju prema nekim ljudima osjecate ne navede da nepravedni budete... on ce svoju kaznu vec dobiti...
Bosnjo u 23 posto rezervata mrzi srbe i hrvate a sad po novom i zidove.hmm