Komentari (87)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo su pravi zlikovci, teroristi. Hezbollah ima pravo da se brani.
Iran ce vas sprziti ako pocnete se igrati s vatrom.
Ako nece Putin,ima Iran koji ce je baciti...Iran nije cava bajo moj sto rece Ivo Andric
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ovo je najomrazeniji lik 21. stoljeca
kad bi rusija stala iza irana mogli bi im se samo saget
udarice po rafinerijama da ih destabilizira.ode cijena nafte u nebo.rusi jedva cekaju da se omrse.sto kaze komsija,ako tako bude,počeće hifa izvozit naftu iranu..hahaha
Mrs klixe vise
jel ima Iran jednu al konkrentu neku koja prođe i da ih sve...kao Rusi što imaju,ako nemaju napašće ih a što ovaj govori glasno to su sve namere Amerike, Jbg našli su im i šaha i se demokratiju da im uvedu,ako nemaju neku pa bar kao ona Bulava pa neka preti mami svojoj
Ovaj čovjek upravlja Amerikom. Amerika je njegov proxi postala.
Gore zivi palestinci https://x.com/sentdefender/status/1845612586504425911?s=46
Klempo
Ajmoo, ajdee, hoo, ruk, eat rockets
cisto zlo mu izvire iz ociju
Ti si toliko zagazio da te čeka teška robija do kraja života
Neces jos, cekas da ti big brother dostavi municiju i TAAHD obrambeni sustav. davno bi ti krenuo da te nije strah osvete!
Vracaj se u Varsavu
Šta god pričao i planirao mirno ne spava. Sa svih strana je okružen zemljama koje mu ništa dobro ne žele. Strah vlada medju Izraelskim narodom.
Vec dobili prolje u Izraelci!?
Samo u napad , biti će mesa !!!