Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Palestinski narod i osovina otpor ce uz Boziju pomoci sigurno pobjediti to je Boziji princip.
Hoće, kako neće...
Otpor prema okupatorima nikada nije bio veći i jači! Da li smo mogli zamisliti prije 10 godina da će doći vakat da na TelAviv i ostale utvrde gotovo svakodnevno lete supersonične i druge rakete? Nismo. A danas lete iz Jemena, Iraqa, Sirije i Libana. blizu 100.000 firmi i kompanija je bankrotiralo, pola miliona izbjeglih sa Sjevera Izraela, itd. Šta su postigli oni?
Za 8 dana je godišnjica izraelske specijalne vojne operacije. Rezultat: oko 40,000 mrtvih civila, 700 ubijene djece mlađe od jedne godine, 64% uništenih zgrada u Gazi. Jesu li porazili Hamas? Nisu. Vratili taoce? Nisu. Potrošili desetine hiljada tona raketa i bombi. I onda se govori o "ciljanim" napadima i "učinkovitosti" izraelske vojske. Nekad su stvarno bili (šestodnevni rat), ovo je sramota.
Samo su napravili nove generacije neprijatelja 17raela. Zamisli tu djecu koja su ostala bez doma i roditelja. Koga ce mrzjeti?? Pa ovo cudowiste
Najgore moguće vrijeme za biti živ! Zbog jednog kIempe; godine truda, školovanja, žrtve i patnje koje si uložio da nešto postigneš, samo će propasti tek tako! Ne mogu sebi objasniti da ću svjedočiti Armageddonu, ali hoću, kao i mnogi od vas koji ovo čitate! Razočaran, uplašen i beznadežan sam. Gadite mi se svi, svi ste vi isti.
Ovima još nije jasno da su sami sebi napisali osmrtnicu, biće im jasno kad bude kasno!
Ako Bog da tezak je zivot pred vama tek...polako ali sigurno!!!
Jaki ste dok vas Amerika gura. Miš pod zaštitom buldoga.
zbijenost redova , haha, mislis zbijenost zidova, pa gradite zidove kako bi mogli napadati , sigurans sam da kopate sebi jamu.
Koji je to ok ot, dok se jedni suncaju na plazi drugi tuguju za ubijenima i razrusenim domovima.
Bosna je uvijek uz vas braco izraelci,kad vi placete i mi smo tuzni,kad se vi veselite i mi pjevamo.
Bibi je mocan ko jedan Brko ali na kraju i Brko je crko.
rece korisnik sa Bosanskim pasosom, i Bosanskim drzavljanstvom, sanjajuci neke tamo entiteske snove :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kud te ne po go dis e Huti sinoc
Za botove koji pišu da moramo bezuslovno biti uz Ameriku i Izrael "jer je to naš interes": Može se biti i uz Ameriku, Britaniju, Francusku, ali ne moraš da budeš potrčko i poltron koji podržava ubijanje djece i žena, ravnanje gradova i politiku ratnog zločinca Netanjahua, kao što to rade HDZ-ovi koalicioni partneri iz Trojke i njihovi internet botovi.
Previse je ovdje nasilja da se podrzi.
Botovi koji su preplavili Klix podržavaju politiku Netanjahua i masovno ubijanje žena i djece. U izraelskim napadima na Gazu ubijeno je oko 17.000 djece. Je li to ta "borba protiv terorizma", jadovi? Gadi mi se u šta se pretvorio ovaj portal i s kakvim ljudima dijelim zrak u ovoj državi.
Druze to su botovi Ace snajperiste
Botovi koji su preplavili Klix podržavaju politiku Netanjahua i masovno ubijanje žena i djece. U izraelskim napadima na Gazu ubijeno je oko 17.000 djece. Je li to ta "borba protiv terorizma", javodi? Gadi mi se u šta se pretvorio ovaj portal i s kakvim ljudima dijelim zrak u ovoj državi.
Kuku mu se kad Khamenei izda naredbu.
Mislis teski dani pred tobom:)