Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Netanjahu - Hitler. Oba zločinci!!!
Hico je za klempu bio filantrop
pravo ime ovog monstruma je Milkovsky, promjenio je ime kao i mnogi drugi da zvuci kao da su iz middle east, sve istocno europski konvertirani cionisti...
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Bombarduju šatorsko naselje sa ženama i djecom, heeeej avionima, bombama na šatore.....od svega je bitna izjava da će to Bajden da razmotri. Što god Izrael da uradi nemojte više razmatrati jer to je sve legalno jer za Boga miloga " Oni imaju pravo da se brane" a Palestinci ????? Ne oni nemaju nikakva prava da uopšte žive.
U Hag fasistu odmah!
Ako može ikako da mu bar sliku ne stavljate.Hvala lijepa
Ne zanosi se Netanyahu. I mnogi monstrum-zločinci u prošlosti su bili ubijeđeni da ih nikada neće stići ruka pravde. Ali, na njihovu žalost, stigla ih je...
kad vidis spaljene ljude,obezglavljena trupla djece,dovoljno je da shvatis koliko je covjecanstvo njemo na sve ovo,pretvorili smo se u monstrume bez trunke osjecaja.
najgori zločini se desavaju pred ocima cijelog svijeta koji je saucesnik u istim ….bez obzira koje je ko vjere bit će pitan sto nije ništa uradio ,a mogao je ….
Vidi mu se na cehri da je ogromno zlo.
Ma on je tragicna nezgoda. Sejtan genocidni !
Ovaj je odavno zaradio zatvor u Hagu
Gorit ćete opet u pećima kad tad
Ovaj ce u dzehenemu imat beneficirani staz
Srami se arapski svijete zbog licnih interesa podrzavate cionistu
Sinovi svinja i majmuna
Zamisli ove rade istragu a pocinili masakr, zemljo otvori se
Ovi Cionisti su obične smrdljive čkepice, lahko vam je tenkovima i bombama na žene i djecu, malo ozbiljnija vojska sa naoružanjem bi ove IDF kukavice, razoružala i pobila za sesmicu dana.
Dabogda krep'o k'o ker! Ma i kerovi su za žaljenje, a ovaj monstrum da slaviš dok izdiše!