Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Što bi preskakao Europu? Pa on može da leti, ne avionom, već krilima. Cejtani naime imaju... KRILA!
U Hrvatsku je dobrodošao, a ni u BiH mu nitko ne smije ništa.
Kaze hercegovac
Čega se pametan stidi, time se budala ponosi.
Jest kad bi ga Eu smjela uhapsiti od Amera....
Koliko im je trebalo da odobre nalog za Putina? Za ovog kasapina se baš razdužilo izdavanje tog naloga, bojim se da nisu kakve malverzacije u pozadini pa će biti uj'o vuk magarca.
Jos da se Boga boji..
Zlocince treba hapsiti! Genozidase treba hapsiti!
On i Putin u kucnim pritvorima mogu se posjecivati.
Slobodnu U Hercegovinu tamo je doček sa crvenim tepihom, oni vas vole poazzali su to u Jaen ovcu, ljubav čista
Ako ga opišem kakav zaista jeste, obrisaće ...
Bjezi u siroki brjeg tamo si kod njih mesija, haha
Čudi me gdje su one silne organizacije za zaštitu ljudskih prava, gdje su oni silni ljudi, gdje su oni silni naslovi medija, na zapadu bi mogli protestirati 365 dana za Žene IRANA i njihove kose, kao zapadnjacima je stalo do slobodnih kosa, ali zato ubijanje goloruke djece i žena to se ne protestira, nijedna organizacija za zaštitu ljudskih prava ne progovora, svi šute ali zato slobodne kose u Iranu kao njima je stalo do žena po Istoku, samo govori o licemjernosti zapada
Nek pobjegne u Hrvatsku.
Molim te Bože velikih turbulencija i kvarova motora