Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E sad ce biti guravo. Pobjeda Trumpa je bila sigurna, sad se nista ne zna.
trump je gotov, predsjednica je kamalla harris
Kamala smijačica dobila para. Bravo za nju. Zgazit će je Trump neće znati gdje se nalazi. Gađali su Trumpa a pogodili Bidena.
Tramp nema vise nikakvi samsi da pobjedi.On ne priznaje nista pa cak ni sud.Kaze namještaljka. A kaze sve ce pozatvarati ako dođe na vlast. To znaci on licno hoce da bude sud. Hoce sve na ho ruk E neće moći po novim anketama od jutros nema nikakvu prednost.
Ova zena se nije ziva cinila preko godinu dana i flop je svoje vrste... Tesko Americi ako ona bude predsjednica.
Ne kontam sto su pare sad kljucni faktor kampanja, dakle poenta je ko ce uloziti vise u marketing i ko ce bolje prevariti glasace. Politika i taj birokratski aparat su postali sami sebi svrha, a sve ostalo na planeti kao da treba postojati zbog odrzavanja tog sistema. U bit je obratno, to je usluzni aparat gradjana, koji se oteo kontroli. Zato je socijalizam demonizovan i zamjenjen, a jedina je sansa covjecanstvu.
Socijalizam je akumulizacija moci i materijalnih stredstava na jednu hrpu i jednoj stranci drzavnoj sto omogucava vecu i ozbiljniju korupciju i povredu ljudskih prava nego u kapitalizmu gdje ipak iako te velike 'trilionske' firme jesu morale kroz korupciju steci ogromnu moce, iste jer ih ima mnogo zbog konkurencije i mira moraju da budu odgovornije narodu. Na primjer da samo bingo ima odredjene proizvode, oni bih podigli cijene u nebesa bez konkurencije.
Poznavajcui amere debi ce je izabrati samo zato sto je zena a ne zato sto dobro radi svoje duznosti
Pare govore usta se sprdaju....
Da je meni skupiti za jedan dan 81 dolar bio bih presretan.
Samo nek su onog starog maknuli, ko ga postavi na čelo jedne amerike toliku patnju u svijetu je prouzrokovao sa svojim sluganima.
Donatori rotsildi i industrije
ja bi uzeo 10% tih para i odustao od predsjednikovanja , ko će to, koja je to peglaža , stres , tegoba , užas ....i lagano na tahite....
Počelo je hajcanje