Komentari (87)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koja je to hrabrost, podsjećaju me na hrabre pripadnike armije RBiH
pitaj tatu gjuro sve ce ti biti jasnije
@GdjuroGrozni je trojkas.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Nije to nista nevjerovatno nego su to ljudi koji vjeruju u onaj svijet i samo se Allaha boje, zato nikad nece biti porazeni
ali ma ovom svijetu...zlatne ljiljane dobiju oni podrumasi podobni stranci...a pravi borci u zaborav...
Nema boga osim Allaha i Muhamed alejhi selam je njegov rob i poslanik i Isa alejhi selam je njegov rob i poslanik i Ibrahim alejhi selam je njegov rob i poslanik!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
kakav gigant, postavi tip eksploziv i trci pravo ispred tenka nazad... mislim vjerovatno je tenk napusten i ostecen ali svejedno, nije ni cudo sto ginu ko rasada
U ime Allaha bračo
Svaka čast braćo. Allah vas nagradio i podržao u borbi.
Trebali so lideri amasa nabaviti 100 javelina a ne da moraju momci glumiti partizane iz filmova
Amasa,kamenjarka
Sto to jedes slova
Dron od 2000 eura moze sacuvat 2 zivota i postici isti efekt kod nepokretnih vozila.
Msšallah
Samo dobro pijan hrabar ko bi od vas smio ovo uraditi
I vi to objavite novinari sto ce imati za cilj osvetu na nekim neduznim
zabranio mi klix ocjenjivanje i komentarisanje botovi ovi stranacki i stranacki AI
FREE PALESTINE
Kad okupator dodje ti na bašču imas dvije opcije: ili da se boris ili da trpis, a ako budes trpio opet ce te protjerati ili unistiti ili ti geto u dvoristu napraviti.
Lavovi ummeta. Poznajem dosta lavova ABiH koji su na isti nacin i sa istom dozom hrabrosti unistavali neprijateljske tenkove. Rodis se kao lav, zivis kao lav i umres kao lav.
HEROJI PROTIV AGRESORA