Komentari (107)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gori Rusija. Koliko je ono trebala trajati spacijalna operacija? 3 dana? Hahahaha... Još se Ukrajinci zbog NATO zabrana ustručavaju koristiti sve mogućnosti zapadnog naoružanja. Rusi su bruka.
Ja se zaletio da npisem slicno ali sve si rekao. Od tri dana opracije pretvori se u rat od 3 godine. I to rat, koji se vratio tamo odakle je krenuo - u Rusko dvoriste.
Je.aše vam više od majke ,200 godina će Rusiju vratit u nazad
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Požare je prouzročio neodgovorni vojnik koji je bacio opušak cigarete u neposrednoj blizini tankova sa naftom i skladišta municije, te razne druge egzotične pirotehnike. Vojnik je od ranije poznat vojnoj policiji. Nije bilo napada dronovima. Ponavljam: Nije bilo napada dronovima!
Nista ovo Ukrajinci nebi mogli bez oruzja iz Srbije.
Ono sto je problem je tvrdnja da je raketa došla iz Latvije. Ako se pokaže da je istina -.ode sve u helać. Bjelorusija je vec dala izjavu da u slučaju napada NATO saveza svi glavni gradovi NATO pakta su meta. Zato je od Putina i dobio nuklearno.oružje.
možete im svi redom zajedno sa braćom srbima
Ali ljudi ovo mi je fascinantno, koliko i kakvih se sve otpadnih/otrovnih tvari i gasova oslobodi i ovako pusti u prirodu i atmosferu a oni nas satrase sa adblueom, Euro 5, Euro 6, DPFom, fol oneciscenje zraka...smijesno bogami
Nista ovo Ukrajinci nebi mogli bez oruzja iz Srbije.
Mislim da rusi nisu ni znali da imaju ovo skldaiste. Ko ne poznaje ruse...ko ih zna, apsloutno bi se slozio samnom. Oni jos negdje imaju 172.600 tenkova iz II sv rata..hehe..i mozda, 67 miliona granata, iz prvog Sv, rata...Znate kakav je ono sistem kod njih bio...boze sacuvaj. Iako...Zadnjih dvije decenije, uredili su se malo. Gledao sam prilog o skladistenju nuklearnog goriva, iz 2000ih, kada su netom potipsali neki sporazum sa USA. Ma ko apoteka, niko nije imao tada takvo skladiste.
30000 tona exploziva je kao da je eksplodiralo 1000 sleepra sa teretom od 30 tona. Toliko o posljedicama rata. Ovo ludilo mora stati ili odosmo u tri PM.
A niko nas i ne pita. Mislim, da sve ovo ide bas u smjeru u kojem i treba
Zasto zeleni sute na ratove, a maltretiraju nas sa raznim sitnicama u odnosu na razmjeru stete koja nastaje od ratova. Ispade da su ekoloski pokreti u stvari lobiji od ovih sto vode ratove, jer o ovome sute, a problem je plasticna boca i njen poklopac, kao i euro 6 norma automobila.
Nije dobro, jer sve ovo sistematski unistava planetu. Naravno, akcija od 3 dana pretvorila se u reakciju koja se prenijela na sopstveni teritorij skoro tri godine poslije. Putko se dobro zaigrao i o sebi zabavio. Molimo UN i druga neovisna tijela da apeluju kako bi ovo zlo stalo. I onda nam kazu da dizel auta ugrozavaju planetu
Ovo nije dobro. Igramo se sa opstankom. Rusija ima nuklearke da može 7 puta svijet zemlju komplet uništiti.
Sala na stranu al ovaj svijet ide polako ka trecem svjetskom ratu Rusija nije Irak lili Sirija
a nebeska braca ih cekaju na dunavu.
Ma nije istina to malo Putin pali travu na livadi
Ostali samo dugmići...
Kažu preći če ko preko potoka za dva dana.Rusija gori ko džehenem
I onda kazu ne moze mi golf dvica proci na tehnickom, zagadjuje planetu :')
Najljepše vijesti ..