Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko mu plaća za ove egzibicije
ali pazi madjarska predsjedava evropskom unijom, ovo je za alan forda
Ima Dodaru..bo ga on
čitajte TELEGRAM tamo sve piše istinito
Čija istina je tamo
U Telegramm nista istinito nema
Ima Orban svoju kleptokratsku družinu "čuvara kršćanskih vrijednosti": Vučić, Dodik, Milanović... Sve sami čuvari... ali namazijanih para. Kleptokrata se kleptokrati raduje.
Slusaj bolje Krscanske vrijednosti nego islamske u svakom slucaju
Kakva psihijatrija. Čovjek ode do OBE zaraćene strane da vidi šta je potrebno da se konačno zaustavi taj sukob, a ove budale sad bojkotuju Orbana a mjesecima nisu u stanju niti im pada na pamet da urade nešto po tom pitanju. Dobro je dok Ukrajinci ginu za njihove ciljeve obračunavanja sa Rusima.
Sad ce mu Dodik objasniti, kako da se "mirno" razdruze sa EU.
Cuvar KrŠčanske vrednosti
Sa'ce "slobodarski" lider Vucic da se druzi s njim. Slobodni od istine i jedan i drugi i svi ala oni.