Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Istina je da od azilanata i imigranata profitiraju kompanije i pojedinci koji iznajmljuju nekretnine, jer se povecava potraznja, pa rastu vrijednosti i rastu kirije. A pati obican narod, dok azilant dobije stan od socijale, student mora placat precijenjenu sobicu od 13 kvadrata u zajednickom stanu, ako ne nadje mjesto u domu.
Jel pricaš it iskustva ili provaljuješ se ? Kao prvo Migranti imaju obaveze da nauce jezik koji se prica u toj drzavi i posao i što su napecetku d socijala primali da mogu od mjeseca do mjeseca zivit moraju kad se zaposle vratit šta su dobili od sociala .
Sta kaze Cecilia Ahmethodzic na ovu temu?
@spozzoban ljubomora je bolest ,eto ona je procitao tvoj komentar i nece moci da spava koliko si je nasikirao
Nizozemska jedna od najnizih stopa nezaposlenosti, i nije tako tesko naci posao, ali se sjate ovako na azil razni likovi
SIPA IZAŠLA NA TEREN I POTVRDILA: "Navodi Kasumovića da se po selima oko Zenice dijeli oružje su LAŽ!"