Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta kaže Turska? Dovoljno je da smo braća i da se kunemo i njih, ostalo je bespotrebno.
@bejbi, ona je Kurd iz Ankare
@ned1 a sto bi nas trebalo biti briga za bivseg okupatora? ovo je ko zna koji put da su pokazali sta misle o nama, dodju napraviti dzamiju u Bosnu a u Srbiju idu investicije
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Broj srba u Holandiji opada za 110%
Hvala im.
bravo
U biti su ga upravo oni dozvolili
Nemas ti pojma
holandija je kriva 90%za srebrenicu,uzeli ste im oruzije nitkovi jedni,a niste ih branili
Cime da ih brane?? Lupetas. Problem je bio u UN centrali u NY.
Po islamskom učenju stid je dio imana .Imaju li Erdoganovi sljedbenici imalo stida kad nas uzimaju u usta i nazivaju braćom ?
Kaze Komandant Holandskog Bataljona u Julu 95te da je pokusao kontaktirati sve Vodje NATO-A dace se desiti Genocid i da se sve sprijeci ali niko se nije niko odazvao jer bili su tada svi na Ljetovanju.
Svaka čast, pošteni ljudi. E moj Erdogane, sultane. Daleko ste vi od civilizacije, sram vas bilo, fukare jedne.
Zašto nizozemske snage koje su bile stacionirane kao UN-ove Plave kacige u Srebrenici nikada nisu optužene za sudjelovanje u genocidu?
Zasto nije podignuta optuznica protiv UN-a generalno, linijom komandovanja kao i Mladic i Karadzic? Znamo da se to nikad nece desiti kao sto ni Ameri nikada nece niti na jednom sudu slicnom Haskom nece odgovarati. Medjunarodni sud koji ne vazi za neke.
Zato jer su im Francuzi naredjivali!!!!
Mile, idi u Holandiju pa negiraj genocid. Lahko ti je u ovoj kvazidržavi.
🤣🤣🤣 dakle zemlja koja je prva u svijetu u istoriji covjecanstva uvela berzu robova i diljem planete profesionalno uvela prva lovce na robove. Da ne pricamo o genocidu, kolonijana i pljacki kojim se 'proslavila'
A sto se Srebrenice tice, rukovodstvo i komanda te zemlje bi mefjunarodno trebala da odgovara jer je u UN zasticenoj zoni koja sama po sebi ne bi smjela imati metak osim izbjeglih ljudi, sankcionisala oruzane snage jedne strane u ratu koji su vrsili dejstva oko te zasticene zone i povlacili se u njenu zastitu posle tih dejstava
Odlično
Cestitke nizozemskoj, a sta smo mi uradili da se zastite povratnici i genocid ne ponovi? Sta radi MUP i OSBiH ceka konvencije, ostre osude i UN sigurnu zonu?
jel to ona Nizozemska koja je pustila mladiceve trupe da udju u Srebrenicu i pocine genocid? Misle se sad oprati od sudjelovanja u genocidu?
gdje je sad onaj jado iz Haaga što je pištoljem prijetio...