Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Njemačka će propasti zbog nepravde koju čine po cijelom svijetu indirektno ,to kažem kao veliki fan Njemačke,ljubitelj njihove discipline i pravde...sve su srušili u vodu za par godina što su gradili nakon 1945 !!!
Bruda,jel tebi temperatura povišena?
Iskreno, Istočni blok Rusija, Kina, Sjeverna Koreja, nisu zajbnti. Treba sjest i riješiti ukrajinski problem. Pritišću Rusiju konstantno, oružjem i Nato savezom. Zašto? Jer ne daju da rusi plinom i naftom steknu zapadni način života. Bagra sa zapada će sve učiniti da im narodne mase ne talasaju. Pa makar završilo i nuklearkama. A tako će bit, na kraju
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Mozda zvuci nerealno ali ako se ovako nastavi nema sumnje da će poceti treci svjetski. Pa vec ima dovonljo SR4NJ4 u svijetu samo je pitanje gdje ce puci. Ovo je ludilo.
sta kazes koji ti je ovo akaunt po redu ludlo ?
I kako se tebi isplati pravit tolke akaunta da botujes stranicu propagandom ruskom?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
hoce opet reprizu iz 2 svjetskog rata
Zasto niste zvali Vucica on bi vam pomogao da digne svoje Migove.HAahahahaha
Zaboravio je bacuska siroti ko je u 2WW dosao na tri kontinenta( Azija, Afrika i Evropa). Ali sendvicari vjeruju mil.ari iz Kremlja. Zaharova, Zaharova.
Fato dodaj mi te cigare dok nije pocelo
Rusija ima 1mil vojnika a već su pola izgubili u Ukrajini što mrtvi što ranjeni . Moral je bitan a prosječna plata 450 Eura.
Jesu li Im Bubašvabe poslali notu protesta)))))? Iskreno mi je žao kako tragično ce zavrsiti cijela EU)))) Bolje Baketa nazovite da vam on to riješi,on se inače krije po Trezorima kad zagusti. Energija promjene! Narod zna!!! U jedinstvu je snaga! Ne znam vise ni ja,zanijo se baja pravo! Misli nedodirljiv.
EU ce ostati EU a ti vidi kolika ce ti Rusija ostati Ukrainci prolaze kroz nju kao kroz sir,,
ovi minusi su ti od sdfabihnes botova
Testiraju spremnost.
Njemačka ima i oko 5000 vojnika u Litvaniji, za ne daj Bože
Daleko je to od nas , neka se ganjaju i mi smo kao djeca .
Blize nego sto mislimo
a onaj sa kisobranom svako drugi dan kod do dick a
Kod lovca podmornice pronasli udice najlon stap za pecanje i zabranjene mamce
pronašli su i tvoje mamac
Pocinje
Ko ce bolan poceti? Rusi? Kokuzi..Uvijek su svjetske ratove pocinjale ekonomski razvijene drzave...Njemacka
Ne počinje ništa. Pas koji puno laje, ne ujeda.