Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako idu ogranicenja za nevakcinisane onda bi trebalo bez ogranicenja za vakcinisane. Jer ako se vakcinisao sta ce mu maska a i ne bi trebao da ima straha od virusa jer vakcina je tu da ti formira jak imuno sistem na taj virus kao i sve druge vakcine do sada a ako to ne cini zasto bi je neko i primao uopste?
zato sto i vakcinisan covjek moze da zarazi nevakvinisanog i otprati ga u bolnicu.
Kakva propaganda.kako su nevakcinisani krivi za sirenje virusa i njima trebaju ogranicenja kad 90% vakcinisani Island,Izrael,Malta i ostali imaju veliki porast zaraženih
To vam je i cilj.natjerati ljude da prime vakcinu koja je jos u razvoju
Mogu samo proteste dobit, a švabo kad podivlja ne piše se dobro
Koji fasizam! Ovi su gori od Hitlera
Pa jesu li Rajh ili nisu?
Za ove teoretičare zavjere u komentarima. Kako vas nije sramota pisati takve nebuloze, pa čak i anonimno? Jel shvatate koliko umobolno zvučite? Klasični Dunning Kruger efekt.
a da pročitaš Orwela?
Primio si taj eksperimet i opet mozes siriti zarazu okolo i sad sam navodno ja opasan po tebe a ti po mene nisi zbog cinjenice sto si ga primio?
Ja jos nisam procitao nigde da se Afrika vakcinise...cak ni cela Azija...mislite o tome....
Lijekovi za sve hronicne bolesti skupi. Zdrava hrana skupa. Zdrav zivot skup. A onda ti neko nudi "besplatno" vakcinu (koja je opet financirana poreskim parama naroda) i ti ne vidis nista sporno? Onda i treba da budes pelcovan.
Njemačka uz sve lockdowne i bjesomučnu propagandu vec drugu godinu, uspjela je vakcinisati tek 36%. Ni "poslušni Nijemci" ne puše ovaj fašizam.
50% majstore. Od 36% do 50% je puno. Pogledaj koliko je vakcinisala USA, Rusija... Smijace ti se neko, nemoj lupati...
Stavi te im zute trake na ruke mamu vam fasisticku
Jesu li nasi popravili zube ..i istwrovirali zmaja na ruci...a gore rodene derali po hajmovima...bolesnici
Plandemija😉propaganda
Hajde de da vidimo i kad se švabo naljuti.....🤔 Šta će da bidne? Biće žestoko ove jeseni 👋😱
Očekivano, komentari puni doktora nauka i medicine
Doktori nauka i medicina su upravo u ovoj krizi pokazali koliko imaju veze sa zdravim razumom. Prisjetimo se: kuckanje laktovima, krpe pa maske, pa specijalne maske, sljedeće dvije sedmice su ključne, lockdowni, dijagrami smrtnosti koji rastu u beskonačnost, vakcina koja štiti od zaraze, kovid pasoši itd itd
.. a broj zaraza će, razumije se, porasti ! 😅😅
Hocel meni trebat 4 doza. 3 sam primijo.
Konačno, jedna dobra ideja.