Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uvođenjem Ukrajine u NATO je i obaveza da se Ukrajina štiti svim mogućim sredstvima što znači ljudstvom . Pomaganje Ukrajine municijom je jedno ali slanje vojnika u Ukrajinu je otvoreni rat NATO vs Rusija što bi dovelo do korištenja puno opasnijih oružja . Bože sačuvaj !!!
ovo ti vec i jeste rat natoa protiv rusije, Koriste ukrajinci oruzije NATO a da se desi da dovuku trupe u ukrajinu jedino sta bi se desilo je koristenje nuklearke i veci front
Što znači, da se zna izhod rata.. Ili dosta smo vam pomogli u ratu.
Ovo je dokaz da švabo kaže… Ginite budale za naše interese, dobit će te još oružja!
Klasicno licemjerstvo, pomazemo vam ali vam ustvari ne pomazemo, ebite se
Njemacka je upravu. Izmedju dva zla treba izabrati manje. Treci svjetski rat, s ovakvim naoruzanjem kakvo postoji danas, bi znacio kraj svijeta.
Bas da vidim te zapadne politicare koji ce da posalju svoje vojnike u klanicu u Ukrajini i jos gore, u nuklearni sukob sa Rusijom. Suvise su ti politicari bogati, suvise su se nakrali, suvise vila i ljubavnica imaju da bi rizikovali da im ludi Rusi sve to sprze. Da ne pricam o reakcijama javnosti kad bi prvi mrtvacki kovcezi njihovih vojnika poceli da stizu u zemlju. Suplja prica.
Jos kad stigne racun, au.. zao mi je, mozda je moglo sve diplomatijom
Dovoljno ukucati azov vidiš zastavu natoa nacisticku i azova i pametnom dosta nisu rusi ušli džabe u ovo znali su oni šta im se sprema i da im dolaze na granice da uzmu krim da ih okruze šta će rusima teritorija i resursi pored tolike države i resursa a sad ako je neko glup ili se pravi jer mu je u interesu to je druga stvar
Rusi jos nisu potrosili oruzije do 75 godine sem ispaljenih par kandzal raketa a senilni Biden bi usao u Banja Luku i Moskvu .......Duboka drzava ko suha krpa na dnu mora !!!!
Ma kakav ulazak u Nato…i direkt sudar sa rusima..niste vi normalni…a i ovi Ukrajinci misle oni su bogom dani…poznati bili samo po zenama lakog morala
Ovaj rat je gotov rusi su zauzeli koliko su htjeli i koliko im je trebalo, sad se svi lagano izvlace iz govana i na kraju ce Ukrajina ostati sama.
Hahah, šta bi sa Kijevom, Hersonom, Harkivom?
Svabo samo sebe gleda.
Njemačka će da napravi ono što SAD i Velka Britanija naprave
Pa logično. Niti NATOu treba ukrajina, niti Rusima treba ukrajina (ne znaju šta će sa svojom teritorijom niti je mogu naseliti) Rat se vodi čisto zbog profita. (sjeverni tok, električna auta i sirovine za njih, američki ukapljeni plin) Ekonomija se mijenja, neki resursi postaju manje važni a neki više važni, provodi se zelena agenda a u ovom ratu će se odlučiti ko će biti nova Saudijska Arabija i globalno isporučivati sirovine za solarne panele, baterije itd i sl
Ukrajinci su glupi ko i bosanci. Izaci iz sigurnosti Jugoslavije sa sarenolikim stanovnistvom sad placamo bijedom i pucanjem po svim ssavovima.
Da smo ostali u zajednici nebi ni Hrvatska smjela krenut u odcjepljenje.Danas bi svi skupa bili u EU i muzli fondove.