Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zamisli da su nama dali pola ovog oružja. Kinezi bi selam nazivali.
III WW je počeo, htjeli mi to priznati ili ne.
sad su na redu nuklearne... a prva će na evropu kako očima gledam :) blago nama
Ko uputi prvu na njega će se sručiti sve ostale, jedna na NATO članicu znači da sve NATO članice bacaju na prvog bacača.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Je li ovo "balkenkreuz" simbol na tenku? Zar je to dozovljeno ili je klix samo izguglo njemacki tenkovi i skino prvu sliku sa neta
Švabo će opet biti ŠVABO!
Rushisti su mogli izabrati mir i dogovore sa Ukrajinom, ovako su izabrali pakao.
more bit bidne more bit nebidne
Njemacka je pod ogromnim pritiskom, demokrati u Washingtonu i Biden je tjeraju da salje oruzje
A sve ko Svabe nemaju oruzja
Rat ce stati kad rusi pokradu sve traktore šporete frižidere tad prestaje interesovanje ruskog vojnika za ratovanje. Isti slučaj isti šablon i kod nas je bio, rijetko se agresorski vojnik vraćao kuci bez nekog plijena pa ako ništa drugo koja kokoš.
Mislim da je krajnje vrijeme da medjunarodna zajednica krene i nama bosnjacima slati oruzje kojim cemo se braniti od istog zla protiv kojeg se bore u Ukrajini.
Pa u biti ovaj treći svjetski samo jos nije zvanično proglašen, ali da faktički ratuje kompletan NATO protiv Rusije to je jasno ko dan. Ne znam koga može začudiit kada Rusija u jednom trenutku, očajna kakva jeste, direktno napadne neki konvoj ili neku zemlju članicu zbog ove pomoći i to je onda to.
Da NATO ratuje bilo bi non stop 500 aviona iznad Ukrajine i jos toliko iznad Rusije.
to je samo proforma, poslat ce 7 samo zavaravaju te lude ukraince, da su imalo pametnije politicare imali izbjegli bi rat... ovako ih evropa navela na rat i izvukla se, i sad se glupira sa ovim brojkama 7... da im posalje 700 to bi nesto moglo pomoci...
Cuj Ukrajina napala Rusiju. Kad to?
Sehr gut
meni se čini da je Ukrajina postala poligon za testiranje raznoraznog oružja
Ovu haubicu je konstruisao i napravio Adis Ahmetović prije nego sto je ušao u politiku
Bori se Evropa/SAD do zadnjeg ukrajinca. Ukrajincima kada ostane malo drzave, bit ce devastirano i unisteno, nazalost.
A ko bi se po tebi trebao boriti za Ukrajinu? Djecaci iz Texasa, Bajerna i Maglaja ili ipak Ukrajinci? Ofrcana je ta fora vise.
Borit ce se Evropa do zadnjeg Ukrajinca