Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Po mom misljenju Merkel je 2006 cim je dosla na vlast uticala da Ezdauna zamjeni Svarc Siling i zamrznula OHR.Od tada pa do njenog odlaska sa vlast BiH je stagnirala,nacionalizam rasto a OHR sutio i posmatro.I na odlasku je instalirala Smita koji je jos meni zagonetan.Takvim djelovanjem je izvukla iz BiH najproduktivniji dio stanovnistva.Mislim da je ona bila negativna za BiH.
Jedan od najvecih mafiosa u svijetu politike svih vremena.
Teško će se finansirat ako se ne otvori Aldi u gradu sarajevu
Ovo je mafijaš par exellence! I on i supruga.
A Vada FBiH jednoglsno usvojila odluku da kupe jos 200 luksuznih automobila jer su ovi stari presli preko 12.000km i njih bi poklonili ministrima kao nagradu za savrsen rad vlade u proteklim godinama
ovaj monstrum je gotovo unistio covjecanstvo,a pogotovo ameriku