Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
🔹Nikaragva, od danas za mene zemlja demokratije zemlja poštovanja vrijedna!!! 🔹Njemačka može govoriti šta hoće, ali slanje oružja onina koji ubijaju djecu i žene, dižu u zrak bolnice i škole, ubijaju humanitarne radnike i novinare NIJE NIŠTA DRUGO NEGO; S A U Č E S N I Š T V O U TOME!
Opravdavaju genocid historijskim faktima. Tako svaki genocid počinje...
Država koja je započela dva svjetska rata,pobila milione ljudi zbog rase i vjere našla da priča o sigurnosti :"Izraela".U Izraelu vidite sebe.
Pa gospodo Nijemci; vi ste pravili holokaust nad Jevrejima; zašto Palestinci plaćaju cijenu vašeg zločina. Pola Njemačke dajte Jevrejima pa onda objašnjavajte zašto ste morali dati. Lako je tuđim kur.em gloginje mlatiti.
licemjerstvo na najvišem nivou.
Izraelci su trebali napraviti vama ovo sto rade U Gazi
E na sta je i Njemacka spala ahahahaha
Znači mutavi švabo da bi ispravio jednu historijsku grešku pravi drugu. Kažnjavaju Palestince dostavom oružja Izraelu i medijskom podrškom Izraelu, kao da su palestinci istrebljivali židove, a ne oni sami. Fuj,fuj,fuj
Eto sad će Bošnje u Nikarakvu ić na bauštelu !
Njemačka srlja u propast.
Nema nikakve sumnje u njemacko saucesnistvo u genocidu... Ah da..prestace kad sud donese odluku a to moze potrajati godinama.
Zato sto je sigurnost izraela u centru politike zanemaruju se ljudska prava palestinaca. Tu logika nalaze da je to pristrastnost. Gdje je pristrasnost tu ne moze biti pravde niti prava niti zakona. Niko nema prava, po bozijem pravu i nastanku svega da ubija i rusi druge ovako kao u Gazi. To sta se sad radi od izraelaca u gazi je crno na bijelo osveta, krvna osveta izraelaca i nista drugo. To nije pravo izraelaca da se brane, da se stite vec nekontrolisana ubistva, rusenja i demonstracija sile.
Nedvosmisleno direktno pomazu u cinjenju genocida, šaljuci oruzje sa kojim se isti sprovodi, a odbacuju optuzbe da potpomazu!? Stvar je principa, jer ako vi postupate u ovakvim situacijama, kako ce onda drugi postupati u slicnim? Neki novi srbi i Hutu pokreti ce mozda pokusati uciniti isto u buducnosti, jer se vode onom, ako mogu oni proci nekaznjeno, mozemo i mi! USA se ovdje ne moze zaobici. Ispade da su oni glavni finansijer terorizma u svijetu.
I ako se nije desila presuda za genocid to je ipak uslovno receno "genocid". Sta onda moze biti razlog da ucestvujes u tome!!?? Ako jednom ucinis grijeh prema nekome i onda zbog tog grijeha ucinis jos jedan prema nekom trecem onda je zbilja za ispitivanje. Cak ako je to i prikriveni pokusaj da se potpuno operes od prvog grijeha. Usput jos uz to i debelo profitiras na tom novom genocidu... kako god to je za svakog iole pametnog covjeka jedan uber-idiotluk.
Ne mogu da shvatim da se Njemacko drustvo tako lako odrice svoje grandiozne ljudske i moralne pozicije, odnosno ugleda kojeg su do sada imali u svijetu kada je rijec o njihovom odnosu prema genocidu. Ali nakon njihove podrske Izraelskom genocidu ne mislim da ce ih iko vise pominjati kao relavantne. Izgubili su sav svoj kredibilitet i vjerodostojnost. Zato mi je tesko razumjeti da gubitak te pozicije nije izveo milione bijesnih gradjana na ulice svih Njemackih gradova.
Zamisli ubiti 35000 duša u ime “samoodbrane”
Njemačka je za šarafcigera i arbajt, politika uvijek pogrešna, ne znaju sve i da hoće.
Njemacka ce debelo platiti za sve, blizi im se kraj…