Komentari (129)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Trebaju svi muslimani napustiti Njemačku i radna mjesta. Neka propadnu!
Ko da propadne?
a kuda ce ti muslimani??
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Interesantno kako islamske zemlje nikad nemaju problema s kršćanskim ekstremistima.
Kako ko je srušio, Siriju, Irak, Libiju, Avganistan i druge zemlje baš čudno ko je sad terorista
Interesantno a istinito Krščanski ekstremisti prvo napadnu islamsku zemlju i razore je, opljačkaju pa kad im počne svirat u dvorištu e onda počne priča islamski ekstremisti.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Takva Njemacka ne treba EU
Jel ono bile price, bice 10x muslimana u Evropi nego sada? :D Naravno da ovi protesti nisu razlog, nego izgovor za takav potez da bi se opravdali. Razloge svi znamol, a ljudi koji doprinose drustvu sigurno nece biti deportovani. Ali paljenje gradova, pljacke, silovanja i slicno, e takvi ce sigurno biti najureni
Podrzavam palestinu, podrzavam li hamas?
Nijemci su najfrustranija nacija na svijetu.Domicijelno stanovnistvo staro nijemci kao da su kastrirani nezele potomstvo i zato se moraju naseljavati a posebno ove politicarke ocajne bez sexa pa se ponasaju kao divlje zivotinje
Sami su sebi skočili u stomak kad su primili tu primitivnu gamad.
Kad neko protestuje protiv izraelskog ubijanja palestinaca i zlostavljanja na najpodmukliji nacin po njoj taj automatski podrzava hamas. Jel? Da nisu Izrael naoruzali do zuba odavno bi bio zgjecen ko vaska. Ali sad istresaju kompleks koji nose vjekovima.
Gdje ih deportovati? U Izrael? U sigurnu smrt. Zašto se onda ne prestanete se praviti humani i ubijete ih direktno u Njemačkoj. Licemjeri ko bajagi poštuju ljudska prava na svojoj teritoriji a podržavaju Izrael da može nesmetano ubijati civile..
Vratite sebi čifute koje ste otjerali u Palestinu.
A sta je sa izraelskim napadacima??? Oni uzivaju sva prava ili sta??? Licemjeri!!!
Treba dostojanstveno protestirati za Palestinu i mir, ove sto tekbiraju i masu hamasovim zastavama protjerati u Libanon pa neka tamo naprave neku brigadu, kad vec nema prostovoljaca nek jim dijaspora napravi brigadu. Lako je u Hamburgu tekbirati i zivjeti u socialnom stanu, fino na granice Palestine pa tamo pokazi muda Izraelskim vojnicima.
Danas pristase hamasa a sutra ko ce biti sledeci?- muslimani, rusi itd...problem, ode pola njemacke
Nacisti
Njemacka sve vise postaje policijska drzava. Zemlja u kojoj sam proveo 5 godina u devedesetim je neprepoznatljiva. Propaganda, lazi, manipulacije, rasizam, drzavno izivljavanje na manjinama je siguran znak povratka extremnim tenzijama s pocetka proslog vijeka.
Isti su.
Ovi jos uvijek placaju penale iz ww2,i sad tek znamo koliko su bili u pravu...