Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Isporuke oružja će od sada biti tajne? Ova najava ti dođe kao u nadrealistima ono pitanje "da li želite biti anonimni?" Onda Đuro odgovara da želi biti anoniman jer u podrumu u toj ulici broj 24 drži 800.000 maraka i da zbog toga želi ostati anoniman.
Zoric Zoki - Zorule - Zozon :D
Svabo je Svabo,
Kakve crne donacije pa mi kofol imali donacije 92 a jos vracamo neke ratne kredite evo 30 godina
Poceli i oni ko nasi izmjene i dopune...
Хахахах, у доба сателита ви ћете *тајно* пребацити нешто преко границе. Па чим пређе границу све постаје легитиман војни циљ...
to se kaze necemo isporucivati, a das im u velikim kolicinama
Ima li jutros i jedna normalna vijest....ovo je da covjek poludi...kao da dolazi Apokalipsa...
Samo da kazem da sve ratove zapocinju bankari, Putin, Bajden i drugi predsjednici su samo lutke na koncima.
Sto se tice Rusije ja samo Amerima vjerujem, oni su im jedini istinski oponent. Evropa je stara *urva, prodala se i postala ruska pudlica. Nisu Englezi dzaba izasli iz EU. Dovidenja i prijatno
Treba im poslati lavove da ih pojedu, i sta cemo sad?
A Bosni embargo..e svijete dvolični
Istina je da su Rusi ispalili 17 raketa u vojnu bazu u Lavovu i svi su pisali o poginulim vojnicima a niko da su tu lagerovali oruzje koje je dalje prebacivano vojnim jedinica. E sada koliko je tu unisteno oruzja govori podatak da je Ukraina smjenila glavnog iz baze, ovaj tekst o Njemcima i sutradan granariranje Donjecka kao osveta. Sta govori da je ogroman broj naoruzanja najsavremenijeg unisten u bazi.
Čak i Rusi pomažu naoružavanju Ukrajine.
dobro jutro haha pa trebale su i do sada biti ne znam sto se to kroz medije najavljuje i salje
svi ratovi se vode radi demokratije, radi toga da bi neko mogo ukajtiti zemljište na svoje ime i napravit privatnu hidroelektranu ili vjetroelektranu... oprilike je to al nije samo to
Tko najvise profitira u ratu? Trgovci i proizvodjaci oruzija, nafte, zlata i ljekova, a ti isti i drze citav svijet pod kontrolom. Kako su prodali coronu i tu zaradili, sada je vrijeme za rat, da i tu zarade...vec vise od godinu dana na zamlji nije vodjen ozbiljan sukob, sto je za trgovce smrti neprihvatljivo!
Počeli su se i dronovi kao slučajno rušiti po zemljama EU, od Rumunije evo, Hrvatske, tako da je samo pitanje vremena kada će Rusi i otvoreno poslati dron na neku evropsku prijestolnicu kao odgovor na ispomoć Ukrajini i onda WWIII i zvanično može da počne!
I sta kada posalju?
Da li ti mislis da ce Amerika rizikovati nestajanje zbog neke evropske zemlje. Ljudi probudite se i ovo treba sto prije zavrsiti pregovorima.
Koľko su Rusi slabi, na kraju će Ukrajincima Mađari slati šerpe i kutljače da ih šopaju. Ovaj Putinov rat me podsjeća na nekog opasnog kockara, koji uvijek ima neku "opasno dobru" strategiju, a na kraju izgubi svaku svoju opkladu.