Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Krscanski terosristi imaju podrsku od radikalnih lidera kao sto je:orban, salvini, le pen, hofer, wilders itd. itd mogao bih do sutra nabrajati. A jedno je sigurno da ti isti nista manje nisu razlika od bin ladina i ostalih islamskih radikala.
@AlahovaKandzija ovi teroristi nemaju posrsku od orbana salvinija i ekipe vec od sorosa rothschilda gatesa i ostalih ljevičara koji zahvaljujuci "multikulturalnosti" guraju u isti kavez sve rase svijeta sa ciljem stvaranja mrznje a pogotovo rade na stvaranju mrznje izmedju krscanskog i islamskog svijeta i jako im dobro ide to se da primijetiti.
Soros??? hahaha ptice na grani znaju da evropski radikali prave mrznju da bi dosli na vlast.
Religije su smece. Onaj ubio muslimane u dzamiji, ovaj ubio jevreje, musliman ubio hriscane. Pa ovo se vec vrti od kako svet postoji. Zasto nema postovanja? Neka veruje ko usta hoce ali bas ti neki opasni "vernici" cine najvise grehova i onda ja da verujem u to kao sto i oni veruju i ako nisam u pravu i ja to znam? Tek kad ukinemo religije e inda ce biti mira, inace nikad..
@Kijoto Na par miliona ljudi uvijek imas desetine psiho bolesnika nazalost.
@Kijoto ne laj pseto Pogledaj malo istoriju pa ces vidjeti ko je najvise ubijao fasisti i komunisti tj. ateisti
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Znaci kada bijelac napadne zidove onda je okarakterisan kao terorista, a onaj sto je u Novom Zelandu ubio vjernike u dzamiji je "Lone Wolf" kako rekose. Tipicno zapadno licemjerstvo 😕
Ma pustite cetalja malog, vidite da je izludjen od svoje gladi i neimastine. Generala mu crnci redovno guze pa svoju isfrustriranost prosipa po portalima. On je samo rezultat generacijske urodjenosti srpskog naroda, nista novo 😕😆
@StayWoke Pričaš gluposti, dignuta je optužnica za terorizam protiv tog sa Novog Zelanda.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pa koliko godina je dobio?
Da je džamija u pitanju nista mu ne bi bilo
Hajde ne izmišljaj muslimani na zapadu su više poštovaniji i zaštićeniji neho u zemljama iz kojih dolaze.