Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gledaj ovog komentara ( ukini komentare) covjek se ismijava sa ovim zlocinom i obavezno pljuje dijasporu on zna kako je njima. Zato ti milion ljudi zivi vani a i ovo sto je ostalo ceka priliku da ode, zive uz sve krize u najbogatijoj zemlji eu, imaju radnicka prava, stalne dodatke na platu, povrate poreza, vrlo cistu prirodu, prelijepe velike gradove i vjeruj da nikad ne pljuju ljude koji su ostali u Bih. A ti si toliko nesretan da cak i ovoj prilici pljujes po tim ljudima .
Mora sa si jako sretan u Bih cim to stalni ponavaljas hahah
Pripadnik rel igije mira
Ja i? Gori si covjek od njega 1000%,a znas zasto? Zato sto svaki ovaj očajnički akt ima pozadinu, dok ti šizrm iz objesti. Uživaj..
@Gospoda Apsolutno ne postoji pozadina koja moze da opravda ovakve stvari prema nevinima, a ti si jos gori covjek sto ikako vodis diskusiju u pravcu da bi moglo postojati opravdanje.
Mosad sto zna posao odraditi niko kao Mosad
isljam vera mira
Nek se zahvale Angeli Merkel
nigdje ni rijeci o zna se kome... hajte malo o ekstremnim desnicarima koji terorisu Njemacku
Samo AfD i FP
Msadovci organizuju i odjednom svi pisu o teroristima sa nozem a nitko o teroristima sa bombama
Sve sto se bude vise do se lja va lo str. i kod nas isti scenario nas ceka za 10-ak godina. Ko to ne moze predvidjeti je vrlo g. p. Isto budu nam sk. kali za v r a t.
Solingen slavio "Festival Raznolikosti" - kakva ironija.
Nemoguće je ostaviti komentar, iznijeti mišljenje. Ova masina skoro sve prepoznaje kao govor mrznje. Treba se samo pitati ko ima korist od ovakvih zlodjela, koja zemlja.
Koliko ja znam u Solingenu dobar čelik prave
Previse zla je posadjeno na ovom svijetu. Ovakve tragedije ne cude.
Uzasni komentari . Klix je pao u blato.
E NEKA HAHAHA INZINJERI
Neza se nista ali se zna da je tejojizam, sve se radi da se opravda pezuslovna podrska pravim tejojistima
Kažu da je arap u pitanju, opet neki doktor znanosti ili kirurg.
Ja sam čuo da je kao neki dan na koncertu u Beču hrvatski građanin...