Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne znam što se Turska hladno ne okrene Rusiji i kupi njihove aviona... a ovima ako i nije u interesu ko ih .ebe ha ya!
Kupila je za više milijardi ruski PVO S400. Međutim, vidjeli smo u Ukrajini da S400 nije u stanju ni sam sebe da zaštiti od NATO raketa starih 35 godina.
Nijemci brane interese zna se koga.
A ko fol saveznici
Neka se dugoročno okrene svojoj tehnologiji izrade jednog ili dva tipa aviona!
Zapad ulazi u period turbulencija, nakon kojih će se podijeliti na socijalistički zapadni dio (USA i GB) i fašistički istočni dio (Njemačka, Francuska, Centralna Evropa). Izrael će podržavati tada još samo taj istočni dio.
Ceka se odobrenje Izraela
Turska i Madjarska su crne ovce
Kakav je ono križić na aviJonu? Deja vu?
Nije svastika brate. Vidi se da si odrastao uz Kinder jaje i da pojma o istoriji nemas.
Nije svastika ali sta ce vjersko obiljezje na avionu sekularne drzave?Ili nije bas tako sekularna kako bi htjela da se predstavi.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ovako bi i nama da imamo para pa hocemo da kupimo. a ko fol cekaju da nas prime u EU... hahaha
Njemacka koja podrzava G E N O Z I D u Gazi nikada nece dati da se Turskoj prodaju Avioni! G E N O Z I D A S I sebi pomagaju!
Njemacka je glavni sponzor rezolucije o genocidu u Srebrenici. I sta cemo sad? Gdje zivis? BiH ili Palestina?
Vrlo bitna stvar biti sponzor rezolucije o genocidu koji se vec desio.Sta su uradili da ga sprijece?Nisu nista.Bas kao ni sada nista ne cine u ovom drugom slucaju,ali mozda za 30 godina i tu budu sponzori rezolucije ko zna.