Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Njemačka je podržala cinioiste od čijih projektila sada bježe. Pa logično.
Znaci... siri se pozar...sve do jednom.. Egipat ...smijesna drzava. dobijaju 8 milijardi $ godisnje od Amerike samo da stoje po strani i sute...zaigrace mecka i kod njih
rusija placa iran iran destabilizira bliski istok od jemena sirije iraka preko gaze do libana arapi ko arapi
Treba biti realan. Nema jedinstva medju arapima. Zato ne treba druge okrivljivati.
A sto bi bilo kad znaju da bi ih ovi drugi terminirali da mogu. Ako ista gledaju kako mogu da utrnu ovu drugu stranu bez da snose posljedice.
Svi koji su na strani K1DSK1||3R5@, pogledajte snimke s ovog kanala. https://t.me/eyeonpal/11481
gus fring
Znaci 100% ide i u liban. Zanima me jesu ono oni bili suzdrzani ?
Nijemci su fiuraju da su opet neka sila ali nemaju pojma
Ide izrael da sašije hezbolah dali im amerikanci nove avione i sve so treba to im je najveća opasnost sledeći rat je u libanu
Nemogu Hamas riješiti a hoće na Hezbolah. Biće zanimljivo.
2026. napustite BiH.
ma nesmje Izreal napasti Hezbolah, Hezbolah ce ih unistiti hihihih. smjesno stvarno nisam za Izrael, ali nama muslimanima ako je grupica gerilaca Hezbolah mjerilo dobroga, onda i treba da nam se desava sta se desava. ocito je da ce Izrael riejsiit i Hamas i Hezbolah ove godine i biti mirni jednno 20 god.
Znaš li koliko je puta Liban u kome je Hezbollah ratovao protiv ovog agresora? Svi ti ratovi su ojačali Hezbollah kakav nikada nije bio prije. Uz to grupe ili Palestine, Iraka, Sirije, Jemena....kao suport. Do sada su izbjegavali direktan sukob da spase Bejrut gdje su civili jer ovi ne biraju mete.
Gerilci sa balistickim raketama dometa nekoliko 1000 km? .. Ali DA i gerilci su kada zatreba....
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
onaj treći opet u pravu :(
Pocinje rat
T a l m u d s k i c i o n i s t i ga mogu samo og...la-bati Libanu