Komentari (130)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Poznato je ovo već odavno. Svima nama koji smo bili tu dok su nas ubijali goloruke a ovi iz međunarodne zajednice držali embargo na uvoz oružja. Slično i gore se desava trenutno u Palestini. Ali osim verbalnih osuda nema prave reakcije. Nismo svi isti.
Sad ispada Amerikanci htjeli pomoc, ali nije dao UN. Tako ce za 30 godina govorit i za Gazu.
neka krenu, scenarij će biti umjesto velike jako mala S
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Najobicnije pranje "savjesti" (koje nemaju) i prebacivanje loptice na pojedince, uz obavezno "neofirno"ubacivanje "baba roge" Rusije u kontekst clanka. Vidimo mi kako vi i danas sve cinite da se izbrise jedan narod na BI. Manite nas vaseg gaslightinga.
neka krenu, scenarij će biti umjesto velike jako mala S
Puno priče i ovdje i u komentarima i svi kao da se prave grbavi. Tko je odbio Cutilierov plan? Alija Izetbegovic Hvala lijepa
Spominje se Gaza. Zasto bi neko branio Gazu kad to ne rade braca Arapi?
Sad su trebali i da ratuju njihove trupe za vas, malo vam bilo što ste imali njivou avijaciju
i da su zbrisali sa lica zemlje Gorazde grad heroj o kojem je izvjestavao Salih Brkic i danas bi se naslo dosta da.labu da opet idu preko drine zarad licnog bogatsva a kolektivno dostojanstvo, saosjecanje sa zrtvama nema mjesta u njihovim glavama
Mile jeste nešto uradio za pokušaj pokušaja. Ima samo jedan problem. Ako pokuša, onda je sve gotovo !
Njemački stručnjak potom se vraća u sadašnjost i navodi kako je predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik, 30 godina kasnije, zaobilazeći legitimne i multietničke oružane snage zemlje, "izgradio značajne paravojne snage i opremio ih oružjem za rat" kao i da dio tih snaga "svake godine paradira na neustavnom maršu povodom Dana RS, u nazočnost ruskih diplomata, osuđenih ratnih zločinaca i vladinih predstavnika iz Beograda".
Ovi koji pričaju protiv NATO-A i Zapada samo neka se sjete da bi većina Bošnjaka pomrla od gladi u zimu 92-93 bez pomoći tog Zapada. To što nas Alija nije spremio ni za što, to je drugi par cipela. Očekivati od nekog da će te braniti i slati svoje ljude da ginu za tebe je utopija. Iako se i to desilo na kraju. Imate ploču poginulim francuskim vojnicima na Vrbanji ili aerodromu. Da li bi mi poslali našu vojsku ili ljude da ginu u Ukrajinu, za tu Ukrajinu?Dosta slična situacija.
Uzdaj se Mujo u se i u svoje kljuse. Kad bude stani pani niko neće doći pomoći ili će za skupe pare doći otimati.
sad vas Gaza interesuje samo sto na dm arapi mobilisu a po cijelom svijetu narod pati
Da im je bio cilj mogli su zaustaviti kako rat u BiH tako i ove koji se trenutno vode. Nekome je rat profit jet zarađuju novac na oruziju, a ne ginu djeca od oni usijani glava koje ga zapocnu vec od obicnog naroda. Da ginu nihova ne bi ga ni bilo.....
Da je babi laptop, bila bi haker..
"Dajte nam vremena i preletjet ćemo svaki artiljerijski položaj i uništiti ga". Sjeba nas japanac na kraju
Koja gomila gluposti. Armija Republike Bosne i Hercegovine, jedina legitimna i međunarodno priznata vojna sila u BiH, je odbranila Goražde. Da su oni slušali ovakve, Goražde bi otišlo putem Srebrenice.
svima jasno samo, šumnjacima nije...
bas ti njemci su razlog sto tz srbija nije vec 91 bombardovana rata nebi bilo