Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nadati se bilo kakvoj pomoci od Evrope je naivno. Evropa je najvise profitirala na sukobima na Balkanu. Uvoze jeftinu radnu snagu iz zemalja bivse YU a nas su napravili prihvatnim centrom za azilante sa Istoka
samo amerika jaro,sa Bajdenom ko predsjednikom Bosna ima priliku historijsku
Kada bi Njemačka primila sve ljude iz BIH, a zauzvrat da dobije teritorij BIH da je njihov. Pristali bi 100%, i Nijemci i Bosanci.
Radije bi Amerikanca ili Britanca, imali smo Schwartz-Shillinga i od njega nije bilo hajra...
Iako je za ocekivati naslove clanaka na nivou cimpanze i slicnih intelektualnih velicina, nisam se nadao ovakvoj gluposti koju plasira klix.ba. Nema nade za BiH sve dok god se plasiraju ovakvi clanci i dok god ima onih koji vjeruju u ovo.
Ovom našem stadu i treba neki ovakav, bivši ministar poljoprivrede...
Gazda ce da nam objasni kako treba.
Zašto nam.dolaze samo katoličke vjere a.njih je najmanje u BIH ?
ma nešto je puno dolazio u istočno Sarajevo, ubjeďivao Dodu da potpiše trgovinski sporazum sa EU, od kojeg trpe danas poljoprivrednici direktne posljedice..., tako slabe su mu šanse, iako puno obećava.... amerikanci dolaze....gužva u šesnestercu.....jedanesterac....go...go...go!!!
Samo švabo
ko je AFP lol? guglao sam cak, nema :D
swabo ce ih osisat
Ja mislim da je ovo priprema za konacnupodjelu zemlje na 3 dijela,sjeme im se zatrlo
Biden će poslati Schmidta!
Od kako su Njemci usli u BiH , od onog Swartshillinga , nama ovdje nista nisu pomogli, vec samo omogucili dodikovo divljanje, uz velikodusnu zastitu. Njemacka i Rusija imaju skoro identicnu politiku prema BiH, izuzmemo li retoriku.
mrs
Dolaskom ovog gospodina samo se potvrdilo da će BiH i dalje biti protektorat, a ne suverena država bar još desetak godina. Da i to treba napomenuti dok je tako ništa ni od članstva u EU.