Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Medvedev prijeti, uglavnom bez da se to ostvari. Putin ne prijeti, on to ostvari.
A JOJ KAKO DA JE ZAPAD UPLETEN U UKRAJINI NISTE LAZU NAROD JE SLIJEP NIKO NE VIDI.ISTO TAKO VI OSUDZUJEZE IZRAEL DA UBIJA NEDUZNE .UPELI STE SE VI SAMI U PAUKOVU MREZU NEMA GASA 250 E KUBIK SAD OVAJ IZ USA KAZU 5000 DOLARA KOSTA.POLAKO PUCATE I RASIPATE SE KO RIZA.
Putin i crvene linije Baiden zasto nisi dopustio Ukraini sanraketama jer malinPutin nema snage sa Evropom
Rusija je napravila veliku grešku upadom u Ukrajinu, ali to ne znači da takvoj sili gurate prst u oko i pokušavate da tjerate u ćošak. Čovječe Božiji, ljudi imaju oružije da zbrišu Njemačku s lica zemlje za manje od 15 minuta. Pregovarajte o primirju dok nije kasno.
Mora da ste vi onaj baja sa postera iz Kalinovika :)
Kako si samo pametan
Kad mudrac prstom pokazuje na mjesec, luda gleda u prst. Prijevod njegove izjave: Kokoška zvoca. To za horoza nije razlog da je ne kljuje.
Sto bi rek'o Sherolck: "Moj Watsone, odlicno opazas ociglendne stvari..... "
I to je odgovor njegovom narodu...?
A vi papate go & na svakodnevno
On ne prijeti kad kaže nešto to i ispuni a vi testirajte
de ti napravi jos koji akaunt
Napraviću još 10 ako mi bude potrebno a ti gledaj svoja posla
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Akb njemacka kaput uskoro
de ti napravi jos koji akaunt
Vi ste inače poznati po pisanju Historije?)))) Nismo znali,Nismo očekivali,Ušao nam sa zadu neće proći!!!
Realno navlače ih preko Ukrajine u zamku ,nismo ni svjesni šta se sprema.Probudit ćemo se jednog jutra ,Alarm rakete iznad Njemačke.Neki dan mi svira alarm ,proba...Nije to bezveze u zadnje vrijeme,oni znaju više ali neće da dižu paniku jer znaju da bi odmah pola Njemačke se iselilo zbog straha od rata!!
Bjezi u Rusiju, tamo ces biti siguran!