Komentari (412)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zato što je to njihova država i njihova pravila
Njemačka nije hrišćanska već građanska. Ima i ateista i agnostika jako puno
@StarVlah greska, zivim u DE, "Gesetzebuch" ili ustavu stoji, krscanska zemlja.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
zato sto na vrednostima koje predstavljaju te burke pocivaju drzave iz kojih ste pobegli, a na vrednostima koje predstavlja taj krst pocivaju drzave u koje ste pobegli. eto zasto. ako ti se ne svidja, imas i zemalja gde moze burka a ne moze krst, pa ti bujrum
Dajte "malo" obraza i karaktera-dolazim kod tebe i "namecem" svoje! Nisko ispod svake mjere! Ali takvi su "mohamedanci" i interesantno "podrska" od Bosanaca!
i jos nesto poznam neke nase Bosance krkalo pecenje svinjsko pralo guzice cistilo nema sta nije radilo,dobili izgon iz DE.poslje im komsija Hrvat pomoga da dodju ponovno,zaposle se i rade...stali na noge neku taxy firmu imaju i nejedu vise svinjetinu kao vjernici..a ovog komsiju vise nezovu na festu kad se skupe svi skupa pazarci...itd.A znaju svi dobro di zive,sve vise Poljaka dolazi kazem vaqm ako se nepopravi nesto za par godina veliko sranje ce biti..e onda
Burka nije simbol Islama niti je ikada bila.
Ama ljudi jeli moguće da poredite burku i krst?! Evo ovako, postavite pitanje,što je Evropa protiv burke! Šta bi bilo kad bi ja stavio prasetu burku i rekao vam da mi pričuvate jagnje? Vi mi pošteno pomogli, a ja vas prevario. Jeli to pošteno? Nijeeeee zato vam je poređenje bez veze jer ni krst nenosi burku, Zar ne?!
Gaziiiiiiiiii Islamske teroriste sjeme im se zatrlo terorističko vehabijsko samo gazi i oštro sa islamskim govnima hihihihihihi
Jel to nešto na Kapiji nekakvo slavlje 😂😂😂
😂😂😂😂 Tito partija, omladina akcija
Licemjeri... tipično islamski
republika srpska mora preuzeti ove pozetivne njemacke zakone....ako mogu u nejamckoj mogu i u republici srpskoj...
Kažu Njemačka je demokratska država i to se u demokratskim državama ne smije događati :D Demokracija je samo način na koji se bira vlast,demokracija nije tolerancija niti ljudska prava. Hitler je na demokratski način došao na vlast. Većina bira, a većina u Njemačkoj su kršćani. Muslimani bi na zapadu eksploatirali ljudska prava i slobode, a u svojim državama podržavaju samo šerijat i islamofašizam.
Karcinom bio veliki ili mali jednako je opasan za onoga tko ga ima, ali dok je mali lakše ga je pobijediti. Zato mi nije jasno što Nijemci čekaju? Da ih proguta? Riješite se karcinoma dok vam je vrijeme.
@srbizacijaVlasina Nažalost u Kaknju je karcinom pobijedio, ali nije u Vitezu, Žepču... Čini mi se da je Europa na pragu pronalaska lijeka, kao i njegove masovne upotrebe protiv najzloćudnijeg karcinoma današnjice.
@srbizacijaVlasina Miran Turčine, ne junači se. Koliko god vas bude, kum Stipe i njegova ekipa su vas spremni dočekati i poslati na ahiret. Što vas više bude, više će vam trebati tabuta.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Niti valjaju ovi u bavarskoj a ni ovi u saudijiji ili iranu...zato je berlin najotvoreniji grad u njemačkoj,budi šta hoćeš i živi kako hoćeš,nista se ne zabranjuje a “papci”iz minhena je su bogati ali ko jebe njihove pare...
dobro pitanje
koliko glup moraš biti za ovako glup članak a još gluplji naslov , e moj klixe!!! 👎🏻
ovo je direktan udar na bosnjake
broj Bošnjakinja u burkama - 7
@StarVlah i sve to pa puta 10 pa na kvadrat u procentima
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ovi zaboravili gde su jebote izgubili kompas