Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Možda da upozorite i svoje kolege u Rammstein-u, da takođe prestanu sa cyber-napadima na Rusiju te hitno otvore mirovne pregovore.
To vam pišem evo par godina . Špiuni i špiunske djelatnosti , rusi , srbi i kinezi se uzajamno pripomagaju. Ništa ih ne moze iznenaditi. Samo se prave ko fol . U svim segmentima špiuniraju a ni novac nije problem da se neko bude na platnoj listi.
Klix opet napali vučićevi botovi, taman pomisliš nema ih više kad gledaj :D
Budi se narod pa ih sad treba isprepadati babarogama.
Kad smo kod ovih napada. Ima li i jedna nasa stranica vlade,kantona, medijskih kuca itd gdje gradjani provjeravaju dokumente itd da je zasticena? Sve sami blokovi, istekle licence obicni antivirus blokira sajtove da nisu sigurne nakaceni trojanci za kradje podataka. Odes na stranice MUPa block detected trojan. Itd
Sve sami inzinjeri, nemaju blage update stranice. Sve stare verzije. Licence istekle, krenuvsi od istoka Tz kantona pa do Mostara hahaha provjerite i sami :)
Prtezeno su istekli SSL certifikatati ili zastarjela verzija TLSa, ali da iskoristi ovu ranjivost trebaju velike vještine.Vjerovatno imaju Cisco ili firewall kao zaštitu ali može se zaobići.
Hoce li ikad ista o narko kartelu u KS biti? https://istraga.ba/ko-je-skaljarac-ognjen-orasanin-saradnik-sanija-al-murde-koji-je-elmedinu-karisku-predavao-milione-kokainskih-eura-koji-su-prevozeni-u-toyoti-koju-je-koristio-camparin-prijatelj-adis-drnda/
zapadna propaganda
Zapad je zlo na planeti.Peru nam mozak od rođenja kroz svoje medije i politiku.
Zlo su ti koji ne razumiju , glupi i neškolovani. Kad neko uključi mozak za zivot je zapad bolji od istoka. E koliko se ko daje manipulisati i zivi sa strahom sam je kriv.